13. august 2020
Mikkel Larsen kom på banen i anden halvleg og  var stærkt medvirkende til, at TFC Odsherred besejrede Allerød i fodboldens danmarksserie. Foto: Peter Andersen
Mikkel Larsen kom på banen i anden halvleg og var stærkt medvirkende til, at TFC Odsherred besejrede Allerød i fodboldens danmarksserie. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred fik ram på Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred fik ram på Allerød
Lokalsport Nordvestnyt - 25. maj 2019 kl. 15:19
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter nederlag og uafgjort i de to første møder lykkedes det lørdag for TFC Odsherred at få skovlen under Allerød i fodboldens danmarksserie. På udebane vandt nordvestsjællænderne med 2-1 - efter at værterne var gået til pause med en føring på 1-0.

Der var kun spillet 10 minutter, da Allerøds midterforsvarer Alexander Kiefer steg til vejrs og headede et hjørnespark i mål. Resten af halvlegen bød på større eller mindre chancer til begge mandskaber, men det blev ved den ene scoring.

I anden halvleg gik Alexander Kiefer fra helte- til skurkerollen. Odsherred skiftede Mikkel Larsen ind i pausen, og han viste efter få minutter måltørsten, da han bankede bolden på overliggeren. Midt i anden halvleg måtte Kiefer tage hånden til hjælp, for at holde endnu et Mikkel Larsen-forsøg fra at gå i netmaskerne, og det gav rødt kort til forsvareren og straffespark til Odsherred - som anfører Alexander Dige udlignede på.

Blot fem minutter senere var Mikkel Larsen på plads foran mål, hvor han kunne dirigere Emre Selvis aflevering i mål. Resultatet betyder, at Union overhaler Allerød, der nu er på syvendepladsen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?