16. juli 2020
Nykøbing, her i de orange udebanetrøjer i sidste uges kamp mod Jyderup, er videre i pokalturneringen efter hjemmesejr på 2-0 over Svinninge fra serie 3. Foto: Kim Rasmussen
Nykøbing, her i de orange udebanetrøjer i sidste uges kamp mod Jyderup, er videre i pokalturneringen efter hjemmesejr på 2-0 over Svinninge fra serie 3. Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nykøbing tager tredje runde med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nykøbing tager tredje runde med
Lokalsport Nordvestnyt - 26. juni 2020 kl. 13:50
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var måske ikke lige kønt altsammen, men til gengæld var Nykøbing IF's serie 4-hold meget effektivt, da Svinninge fra serie 3 blev sendt ud af pokalturneringen torsdag aften med et nederlag på 0-2 på Kongeengen i Nykøbing.

Det var Nykøbings anden kamp i pokalturneringen, efter, holdet i sidste uge slog serie 4-kollegerne fra Jyderup ud med en storsejr på 1-5 på Jyderup Stadion.

Og som i Jyderup, havde Nykøbing torsdag aften igen svært ved at få udnyttet de chancer, der fra start blev produceret i jævn strøm. Også selv om Svinninge blev reduceret med en spiller efter en halv time, da Nykøbing-angriber Morten Korsbæk Nielsen blev fældet af den udfarende målmand efter en friløber.

Svinninge, der spillede den første kamp i denne sæsons pokalturnering, havde ikke så meget at byde på fremadrettet, men forsvarede sig effektivt og slap til pausen med 0-0.

Men så gik den heller ikke længere for Svinninge-mandskabet, der i starten af anden halvleg kom bagud, da Nykøbings Mathias Feldt udnyttede lidt tilfældigheder i feltet og med en lang tå fik prikket bolden i mål til den ganske fortjente 1-0-føring. Feldt scorede også et enkelt mål i sidste uges pokalsejr over Jyderup.

Nykøbing fortsatte med at presse på, og samtidig følte Svinninge sig efterhånden kaldet til at kaste holdet længere frem i forsøget på at få balance i regnskabet.

Nielsen lukkede og slukkede
Det blev da også til gode angreb og giftige indlæg efterhånden som halvlegen skred frem. Men slutproduktet stod ikke mål med hensigten, og kort før tid kunne Nykøbings Morten Korsbæk Nielsen så lukke og slukke på den store og hyggelige bane på Egebjergvej. Nielsen, der også spiller håndbold på Lammefjordens bedste hold, afsluttede en ny friløber med et flot mål til 2-0. Også han scorede i sidste uge mod Jyderup.

Nykøbing-sejren var ifølge træner Brian Nielsen helt i orden i forhold til kampens spil og chancer.

- Vi styrede tingene i det meste af kampen, selv om Svinninge havde nogle giftige indlæg i slutningen af anden halvleg, sagde træneren efter kampen.

Han var ikke mindst meget tilfreds med sit holds midterforsvar, hvor Anton Rønlund Nielsen og Martin Feldt, storebror til målscorer Mathias Feldt, stort set lukkede Svinninge-angrebene ned.

Træner Nielsen kunne naturligvis godt tænke sig at få sit hold langt i pokalturneringen, men han havde torsdag aften en fornemmelse af at pokal-turen måske allerede kan stoppe tirsdag aften på Kongeengen.

- Vi skal møde Raklev fra serie 1, så mon ikke det stopper der. Vi kan i hvert fald kun overraske, slog Nykøbing-træneren fast.

Raklev spillede sig tirsdag aften videre i turneringen med en forventet sejr over Hørve fra serie 4.

Kampens målscorere

48. minut 1-0: Mathias Feldt
88. minut 2-0: Morten Nielsen

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?