4. august 2021
Holbæks træner Lars Feist kigger fremad, efter Holbæk lørdag sikrede en ny sæson i 2. division.
Holbæks træner Lars Feist kigger fremad, efter Holbæk lørdag sikrede en ny sæson i 2. division.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kigger Holbæk opad og fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Nu kigger Holbæk opad og fremad
Lokalsport Nordvestnyt - 28. juni 2020 kl. 18:01
Af Christian Dahl

- Nu kan vi for alvor begynde at kigge på planerne for næste sæson.

arrow Læs også: Udskiftning slog mindst én rekord

Sådan siger Holbæks træner Lars Feist, efter Holbæk med lørdagens sejr sikrede sig en ny sæson i 2. division, efter oprykningen for et år siden.

Med to kampe tilbage er der fem point op til anden- og tredjepladsen, som cheftræneren gerne vil jagte. Og cheftræneren godkender sæsonen efter coronanedlukningen.

- Syv point i fire kampe er vel godkendt, og jeg synes ikke, vi skulle have tabt til VSK Århus. Det var også virkelig rart at holde nullet mod Dalum og at holde dem fra store chancer i det hele taget, siger Lars Feist.

Den aktuelle stime på syv point i tre kampe er klubbens bedste stime siden oprykningen til 2. division. Og Holbæk kan få afgørende indflydelse på, hvem der rykker ned i danmarksserien.

Holbæk møder onsdag på hjemmebane Tønder, som ligesom Holbæk er sikret. Til gengæld kan lørdagens udekamp mod Ringkøbing sagtens få direkte indflydelse på nedrykningen. Inden de to sidste runder ligger Ringkøbing og Vejgaard begge med 15 point på de to nedrykningspladser, mens Slagelse og Skovshoved er henholdsvis to og fire point foran.

- Vi har en kamp tilbage, der kan blive meget afgørende for andre. Den skal vi selvfølgelig afvikle sportsligt fair, siger Lars Feist.

Han gav lørdag debut til 18-årige Lucas Jensen, som føjer sig til listen af unge debutanter, som i foråret tæller Magnus Sørensen og Victor Sørensen foruden efterårsdebutantet Lukas Dahl.

Mod Dalum var Holbæk uden fem unge spillere, som alle var på vogntur for at fejre deres studentereksamen. Sammen med skadesafbud fra Emil Bjørn og Andreas Granskov.

- Det er klart, vi skal se, hvordan spillerne er fit til onsdagens kamp. Vi får jo de fem studenter tilbage, men vi får se med Andreas Granskov, og Emil Bjørn har problemer med achillessenen, fortæller Holbæks træner Lars Feist.

Han tog ingen chancer, da Jeppe Illum midt i første halvleg fik problemer med baglåret, og han satte i stedet Nikolaj Frandsen på banen.

arrow Billedserie: Holbæk sikrer divisionsstatus med sejr
27. juni 2020 kl. 17:08 Opdateret: kl. 17:08
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?