25. juni 2021
Efter to sæsoner stopper cheftræner Steen Nissen i Raklev.
Efter to sæsoner stopper cheftræner Steen Nissen i Raklev.
Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nissen stopper i Raklev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nissen stopper i Raklev
Lokalsport Nordvestnyt - 08. juni 2021 kl. 13:30
Af Anders Vestergaard

Den to-årige kontrakt udløb ved sæsonafslutningen, men da den skulle genforhandles, kunne cheftræner Steen Nissen og serie 1-klubben Raklev ikke nå til enighed, og så skilles deres veje.

arrow Læs også: Uenighed om U19 endte med træner-farvel

Og selv om 54-årige Steen Nissen gerne ville have fortsat arbejdet med at udvikle spillerne på det relativt unge hold, har han det alligevel fint med beslutningen.

- Man skal gå 110 procent ind til det, og det kunne klubben og jeg ikke rigtig blive enige om. Men jeg har været rigtig glad for at være her og nydt spillernes selskab. Stor ros til dem for at have gjort alt, hvad de kunne i denne mærkelige tid med coronapndemien. Jeg føler, de er blevet bedre fodboldspillere, og det har været det vigtigste for mig, siger Steen Nissen.

Som aktiv spillede han førsteholdsfodbold i Kalundborg, Slagelse og KB, inden trænervejen gik over KB, Kalundborg og tre perioder i Raklev, som han altså nu forlader.

Verdens bedste spil

Lige nu har han ikke et nyt trænerjob i udsigt, men han udelukker ikke at det kan ske længere ude i fremtiden.

- Jeg har brugt en stor del af min tid på verdens bedste spil, og jeg har haft mange gode oplevelser med fodbolden. Nu bliver der så lidt mere tid til andre ting, smiler Steen Nissen, som bor i Kalundborg og arbejder på skiftehold som operatør på Novo.

I serie 1-rækkens ualmindeligt spændende og tætte oprykningsspil var Raklev i spil til andenpladsen efter en stime på syv point i tre kampe, inden nederlaget til Holbæk i sidste uge.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?