2. juni 2020
Lars Nielsen, til højre, stopper i Fårevejle, når sæsonen slutter. Foto: Per Christensen
Lars Nielsen, til højre, stopper i Fårevejle, når sæsonen slutter. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nielsen stopper i Fårevejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nielsen stopper i Fårevejle
Lokalsport Nordvestnyt - 17. oktober 2019 kl. 15:28
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dialogen har været løbende, og de kunne såmænd nok også været blevet enige om at fortsætte samarbejdet.

Men nu er cheftræner Lars Nielsen og Fårevejle Boldklub alligevel blevet enige om at gå hver til sit, når efterårsturneringen i serie 1-klubben slutter om et par uger.

- Det er ganske udramatisk. Fire år er lang tid i fodbolden. Det har været fire gode år, og en god rejse, som jeg har været glad for, men nu skal der nye og friske øjne til, siger holbækkeren Lars Nielsen, der i sidste ende lod mavefornemmelsen bestemme om han skulle tage en sæson mere eller stoppe, når serie 1-holdet har spillet efterårets sidste kamp på udebane mod Greves bundhold lørdag den 26. oktober.

- Vi har haft en løbende dialog, og vi kunne måske godt have fortsat en sæson mere, men er blevet enige om at slutte mens alt går godt, siger Lars Nielsen, der er A-licenstræner - og med et par indlagte pauser har været træner i forskellige lokale klubber siden 2000.

Lige nu har han ikke et andet trænerjob på tapetet, og han er heller ikke aktivt søgende, men på sigt ser han sig stadigvæk involveret i fodbolden på den ene eller anden måde.

- Den kan jeg ikke undværre. Men jeg har intet hastværk, og måske er det også godt lige at afvente lidt og få tid til at reflektere over det, man har været igennem. Man lægger jo mange kræfter i trænerjobbet. Nu må vi se, hvad der sker, siger 46-årige Lars Nielsen, der altså står i spidsen for Fårevejles serie 1-mandskab for sidste gang på hjemmebane, når Holbæks andethold kommer på lokalt besøg søndag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?