2. december 2020
Næstved i grønne trøjer vandt lørdag 1-2 i sjællandsserien ude over Tuse i røde trøjer. Tuse var ellers foran 1-0 i kampen.
gallery icon

Se billedserie

Næstved i grønne trøjer vandt lørdag 1-2 i sjællandsserien ude over Tuse i røde trøjer. Tuse var ellers foran 1-0 i kampen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved tog sejren i Tuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved tog sejren i Tuse
Lokalsport Nordvestnyt - 15. august 2020 kl. 18:52
Af Christian Dahl

Det formodede topopgør i første runde af sjællandsserien mellem TUse og Næstved endte med en udesejr på 1-2 til Næstved lørdag.

arrow Læs også: Træner skuffet over niveauet

Næstved startede med at stå afventende, og det gav meget plads til Tuse, der dog ikke for alvor kom til chancer.

Midt i første halvleg fik hjemmeholdet dog sat et mønsterangreb op, hvor Yassin Ismail startede angrebet i højre side. Publikum nåede at ærgre sig højlydt over en aflevering forbi den centrale angriber, inden bolden nåede på tværs af straffesparksfeltet, hvor Nicolai Gylling Olsen kom løbende og sparkede bolden i nettet til 1-0.

Mod halvlegens slutning ændrede kampen karakter, så det blev mere indianerfodbold med mange angreb, god plads og nærmest ingen midtbane. Det huede tydeligvis Næstved bedst. 12 minutter før pausen udlignede de Karlo Trkujla fra en spids vinkel, efter han var sendt mod mållinjen på en stikning fra kanten af feltet.

I halvlegens overtid kom Tuses målmand Kasper Gettermann til skade, da hansparkede ud. Han skulle egentlig have været skiftet ud i pausen, men holdet besluttede at fortsætte med ham.

Blandt andet derfor ændrede Tuse opstilling til 4-4-2, og det gav faktisk en periode med mere kontrol for Tuse.

Men kampbillede var for alvor ændret. Næstved pressede nu højt, og Tuse forsøgte bare at overleve.

Magnus Aaquist Olsen havde nær ekspederet et indlæg i eget mål efter et kvarter, og midt i halvlegen faldt Næstveds sejrsmål.

Fra baglinjen blev der slået en flad tværbold. Kasper Gettermann ville have stoppet den, men han kunne ikke med sin skade, og så kunne Arthur Sioma Sivalingene komme løbende og sparke bolden ind til 2-1 i tomt mål.

Tuse kom bedre med i slutningen af kampen, men det var Næstved, der havde de fleste og de største chancer, og det forblev ved 1-2 til Næstved.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?