3. august 2021
Morten Nielsen skal igen stå på sidelinjen for serie 1-klubben Raklev. Foto: Per Christensen
Morten Nielsen skal igen stå på sidelinjen for serie 1-klubben Raklev. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morten Nielsen vender tilbage til Raklev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Nielsen vender tilbage til Raklev
Lokalsport Nordvestnyt - 17. juni 2021 kl. 15:45
Af Brian Jensen

Fodboldtræneren Morten Nielsen er stoppet i serie 1-klubben Fårevejle og vender nu tilbage som træner for Raklev i samme række. Det er et velkendt makkerskab, for Nielsen har i flere omgange stået i spidsen for netop Raklev, der i sidste sæson blev trænet af Steen Nissen.

I sæsonens vinterpause tog midtbanespilleren Simon Müller Nielsen - Morten Nielsens søn - fra netop Fårevejle tilbage til Raklev, hvor han tidligere har spillet og nu altså igen bliver genforenet med træneren.

- Truppen i Fårevejle er dejlig at arbejde sammen med og jeg har haft det godt i klubben. Der var bare nogle ting, der ikke spillede i min optik, siger Morten Nielsen, der i januar 2020 stoppede i Raklev og tog til Fårevejle.

- Jeg har jo set Raklev og kender deres U19-spillere. Det bliver sindssygt spændende at få tre-fire U19- eller U17-spillere op og træne med førsteholdet hver tirsdag, så der ikke kun er 13-14 spillere. Det synes jeg er sindssygt spændende i seriefodbold, siger Morten Nielsen, der ikke rigtig kunne forestille sig en trænerpost i mange andre klubber.

- Ellers havde jeg holdt pause eller var stoppet. Måske Holbæks danmarksseriehold kunne have været interessant. Men da jeg har trænet og spillet i Raklev i flere omgange tiltalte det mig, siger Nielsen, der som udgangspunkt ikke forventer at være spillende træner i Raklev.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?