8. juli 2020
Mikkel Adamsen er noteret for 60 førsteholdskampe og 10 mål for Holbæk.
Mikkel Adamsen er noteret for 60 førsteholdskampe og 10 mål for Holbæk.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mikkel Adamsen stopper i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Adamsen stopper i Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 18. januar 2020 kl. 08:36
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fire sæsoner i Holbæk Bold- & Idrætsforening står forsvarsspilleren Mikkel Adamsen uden klub. 24-årige Adamsen og 2. divisionsklubben er i vinterpausen blevet enige om ikke at forlænge aftalen.

- Der var lidt forskellige syn på hvordan mennesker skal behandles og til sidst blev vi enige om at ophæve den. Men der er ikke nogen sure miner, siger Adamsen, der i alt er noteret for 60 førsteholdskampe og 10 mål for Holbæk.

Adamsens sidste kamp for Holbæk var 2-2 opgøret mod Skovshoved i august. I september røg midterstopperen ind i en skade, der har fulgt ham lige siden.

- Det er noget betændelse i ballen, og det er der stadig, så jeg går til behandling og bliver scannet, fortæller Adamsen, der fik Holbæk-debut i et 0-4 nederlag til Odder i 2. divisions nedrykningsspil i marts 2016.

Adamsen forlod barndomsklubben Svebølle, da han i 2010 som 15-årig skrev under på en tre-årig lærlingekontrakt med FC Midtjylland. I 2014 vendte han tilbage til Svebølle og Erdogan Aslans 2. divisionshold. Han forlod i januar 2015 Svebølle og rykkede til Birkerød og et år senere trænede han for første gang med i Holbæk, hvor det altså blev til fire sæsoner.

I september 2017 scorede Mikkel Adamsen sejrsmålet, da Holbæk i tredje runde af pokalturneringen besejrede superligaholdet AC Horsens med 1-0.

- Lige nu ved jeg ikke hvad der skal ske fodboldmæssigt. Det vigtigste er at blive fit for fight, konstaterer Adamsen, der er procesoperatør hos Novo Nordisk.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?