26. juli 2021
Kalundborg og Svebølle tørner sammen i næste runde af pokalturneringen.
Kalundborg og Svebølle tørner sammen i næste runde af pokalturneringen.
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af lokalopgør i pokalturneringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af lokalopgør i pokalturneringen
Lokalsport Nordvestnyt - 25. juni 2020 kl. 13:39
Af Christian Dahl

For få uger siden agerede Tuse sparringspartner for Roskilde KFUm, inden KFUM's afgørende kampe om oprykning til 2. division.

Dengang var den en slags vennetjeneste mellem Tuses træner Freddy Andersen og Roskilde KFUM's træner Stefan Håkansson, som var anfører under Freddy Andersen i Holbæk B&I.

Tirsdag mødes de igen, og denne gang har det ikke noget med venskab at gøre. I næstsidste kvalifikationsrunde i pokalen har de to hold trukket hinanden.

- Det var da nærmest den sværeste, vi kunne trække. Men det er en god kamp at gå på ferie på, siger Tuses træner Freddy Andersen.

Efter tredje indledende pokalrunde bliver der nemlig en pause indtil uge 33, hvor de 13 »finaler« om deltagelse i den første pokalrunde under DBU skal spilles.

Hos Roskilde KFUM udtrykker træner Stefan Håkansson stor respekt for Tuse.

Tuse er et rigtig fint hold. Der skal vi spille op til det, vi evner. Det er en god kamp at slutte af på mod et hold, der er forholdsvist stærkt. Vi skal være klar, ellers får vi problemer mod Tuse, siger Stefan Håkansson.

Mange lokalopgør
Tredje runde byder desuden på tre lokalopgør. Det ene bliver i Munkesøen, hvor KGB møder Svebølle. De to hold har historisk set næsten aldrig mødt hinanden, og i den netop overståede sæson nåede de på grund af coronaen kun at mødes en enkelt gang. Det var i efterårets første runde, hvor Kalundborgs nedrykkere fra serie 1 spillede 4-4 mod Svebølles oprykkere fra serie 3. I næste sæson spiller Svebølle i serie 1, mens Kalundborg er i serie 2.

I serie 1 kommer Svebølle til at møde lokalrivalerne fra Raklev, og de er også klar til tedje indledende runde. Her møder de vinderen af torsdagens kamp mellem Nykøbing og Svinninge.

Også Fårevejle fra serie 1 er stadig med i pokalturneringen, og de skal også ud i et lokalopgør, når de skal på besøg i Gislinge.

Sidste kamp med lokalt islæt er Undløse, der har hjemmebane mod serie 2-rivalerne fra Såby.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?