10. april 2021
Mads Bobjerg Larsen har spillet 101 førsteholdskampe for Holbæk og blev dobbelt målscorer i Aarhus. Foto: Anders Vestergaard
Mads Bobjerg Larsen har spillet 101 førsteholdskampe for Holbæk og blev dobbelt målscorer i Aarhus. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målscoreren så en anden attitude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målscoreren så en anden attitude
Lokalsport Nordvestnyt - 29. marts 2021 kl. 16:30
Af Anders Vestergaard

Med en kamps forsinkelse fejrede Holbæks energiske og angrebsivrige højreback Mads Bo­bjerg Larsen sin førsteholdskamp nummer 100 for Holbæk med to mål og en fin kamp i lørdagens udebanesejr over Aarhus Fremad.

arrow Læs også: Træneren kunne kende holdet igen

Og den dobbelte målscorer var ikke i tvivl om, at atmosfæren på holdet var mærkbart anderledes i forhold til sæsonens første to kampe, der begge endte med nederlag.

- Vi var hårdt presset i starten, hvor de fik store chancer og et tvivlsomt straffespark. Men så kom vi godt igen og viste en anden attitude på holdet med gas i tacklingerne, flere løb og dueller, der blev vundet. I anden halvleg var vi stabile, og der blev vist noget andet. En meget bedre indstilling, der blev afgørende for at vi vandt. Selvfølgelig er der stadigvæk plads til forbedrring, men fantastisk, vi havde virkelig brug for sejren, sagde 22-årige Mads Bobjerg Larsen sin førsteholdkamp nummer 101 siden debuten som 17-årig i 2015.

Bobjerg har gennem årene fået mere erfaring og er måske også blevet en lidt anden spiller.

- Jeg har nok fået en anden rolle med mere ansvar på holdet, og det kan man godt mærke på den måde, jeg spiller på nu. Jeg er stolt af at have nået 100 kampe, og jeg trives i rollen både på holdet og i omklædningsrummet, lød det fra matchvinder Bobjerg, inden han hastede tilbage til holdkammerater og sejrssang.

arrow Holbæk så frygten i øjnene og vandt
27. marts 2021 kl. 20:46 Opdateret: kl. 20:46
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?