9. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målmand fra Kalundborg på U17-landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmand fra Kalundborg på U17-landsholdet
Lokalsport Nordvestnyt - 16. februar 2020 kl. 19:15
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Målmanden Lucas Ziegler Jensen trækker i slutningen af februar igen landsholdstrøjen over hovedet. Den 16-årige målmand fra Brøndby IF er en del af det danske U17-landshold, der sidst på måneden møder Frankrig i to venskabslandskampe.

Jensen, der kommer fra Kalundborg og indtil 7. klasse gik på skolen på Herredsåsen, er i øjeblikket på træningslejr i Vildbjerg med Brøndbys U19-trup, men spiller til daglig på U17-holdet. Senere på måneden slutter han sig til U17-landsholdstruppen, der skal møde Frankrig tirsdag den 25. februar og torsdag den 27. februar - begge kampe spilles i Cannes.

- Jeg har fået fuld spilletid i de kampe, jeg har været med i. Men vi er to målmænd på landsholdet, så der er en rotation, så vi får en kamp hver, fortæller Jensen, der deler målmandspladsen på U17-landsholdet med FC Nordsjællands Andreas Gülstorff Pedersen.

Lucas Ziegler Jensen tog fat på fodboldlivet som seks-årig i Svebølle. Han startede som målmand - mest fordi onklen Lars Rømer var målmandstræner i Svebølle. Som 10-årig rykkede Lucas Ziegler Jensen til Kalundborg, hvor han i en kortvarig periode var forsvarer. I Slagelse blev det til en enkelt sæson som U13-spiller, inden målmanden tog videre til Brøndby som U14-spiller.

Lucas Ziegler Jensen er også noteret for seks U16-landskampe, i efteråret 2018 og foråret 2019. Han fik sin første ungdomslandskamp i september 2018, i et 0-2 nederlag til Frankrig - det eneste nederlag i de foreløbig 10 ungdomslandskampe.