15. januar 2021
Morten Nielsen fanget i et lokalopgør mellem Raklev og Kalundborg. Som spillende træner for Fårevejle åbner han sæsonen med lokalopgør mod sin tidligere klub Holbæk.
Morten Nielsen fanget i et lokalopgør mellem Raklev og Kalundborg. Som spillende træner for Fårevejle åbner han sæsonen med lokalopgør mod sin tidligere klub Holbæk.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalopgør i første runde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalopgør i første runde
Lokalsport Nordvestnyt - 06. juli 2020 kl. 12:46
Af Christian Dahl

Med fem hold fra Nordvestsjælland i samme pulje i serie 1 kommer lokalopgørene til at falde tæt. Regner man Hvalsø med, kommer man endda op på seks hold.

Turneringen for sjællandsserien og nedefter begynder i weekenden fra fredag den 14. til søndag den 16. august, og allerede i åbningsweekenden er der lokalopgør.

Det er søndag klokken 13, hvor Fårevejle tager imod Holbæk B&I. Fårevejle skiftede i vinter træner til den tidligere spiller og assistenttræner i Holbæk B&I Morten Nielsen. I mellemtiden er den tidligere Fårevejle-træner Lars Nielsen tilbage i Holbæk som ungdomstræner.

Allerede søndagen efter kommer næste nordvestsjællandske lokalopgør, når Holbæk United tager imod Raklev.

Ud over Holbæk B&I, Holbæk United, Raklev og Fårevejle spille Svebølle også i serie 1 pulje 2 i den kommende sæson efter oprykningen fra serie 1. Deres første lokalopgør kommer i fjerde runde, hvor de har hjemmebane mod Raklev.

I sjællandsserien er Tuse det eneste hold fra Nordvestsjælland. Klubben har ambitioner om at blande sig i topstriden, og de bliver formodentlig testet godt af allerede i første kamp. Lørdag den 15. august tager Tuse nemlig imod Næstveds divisionsreserver.

Derefter venter to af sæsonens fire ture til Lolland-Falster. Og Tuse starter med den længste, når Nakskov venter i anden kamp i sæsonen. Lørdagen efter kan Tuse nøjes med en tur til Falster, når de møder LUIF i Nykøbing Falster.

I serie 2 er de lokale hold delt i to puljer. Høng er kommet i pulje 4 med de sydsjællandske hold, og de åbner sæsonen hjemme mod Ringsteds andethold.

I pulje 3 er der fire lokale hold, og ligesom i serie 1 er der lokalopgør første weekend. Her tager Tuses andethold imod Kalundborg GB, som har forstærket sig og vil spille med om oprykning.

Asnæs tyvstarter og åbner som det første lokale hold efterårsturneringen, når de allerede mandag den 10. august spiller hjemme mod Roskilde KFUM's andethold.

Sidste lokale hold i serie 2 er Undløse, som starter på udebane mod Såby, som de slog ud af pokalturneringen med 3-2 i sidste uge.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?