8. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løve-Høngs kvinder løb med sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løve-Høngs kvinder løb med sejren
Lokalsport Nordvestnyt - 22. november 2019 kl. 13:54
Af Lasse Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løve-Høng hev en sikker sejr med hjem fra Lynge-Broby, da de torsdag aften vandt kampen i kvindernes kvalifikationsrække i håndbold 22-30 efter 10-15 ved pausen.

Hjemmeholdet hang på det første kvarter til stillingen 6-6, men derefter fik de ikke et ben til jorden.

Ved pausen var Løve-Høng foran med fem mål og følte, det kunne have været mere.

- Kigger vi alene på tabellen er det en kamp, vi skal vinde. For os handlede det om at fortsætte vores flotte stime, vi har hentet point nu i mange kampe i træk, hvilket placerer os i den sjove ende af tabellen. Der er nogle hold i rækken, der allerede er stukket af, så for alle andre gælder det om at hænge på og samle point. Vi startede kampen lidt sløjt, men kom godt efter det. Vi fik bedre fat i forsvaret jo længere tid der gik. Lynge-Broby kan være et svært hold at møde, da de spiller meget improviseret. Det havde vi svært ved at læse i starten, men efterhånden som vi fik bedre fat i kampen, trak vi også fra, lød det fra Løve-Høngs træner, Lars Jørgensen.

En føring på fem mål ved pausen blev forøget til en sejr på otte, da Løve-Høng fortsatte overtaget i anden halvleg. Det meget unge hold fra Lynge-Broby havde svært ved at håndtere et klogere og fysisk stærkere udehold.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?