17. januar 2021
Laura Beyer Nielsen  scorede tre mål i aftenkampen på Lolland.  Foto: Mie Neel
Laura Beyer Nielsen scorede tre mål i aftenkampen på Lolland. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løve-Høng tabte trods føring på syv mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løve-Høng tabte trods føring på syv mål
Lokalsport Nordvestnyt - 06. december 2019 kl. 16:21
Af Christian Dahl

- Jeg er skuffet. Spillerne er skuffede. Det skal vi også være, men mandag er det bare med at få det ud af kroppen og komme videre.

Sådan siger Løve-Høngs træner Lars Jørgensen, efter hans hold torsdag aften tabte 25-23 mål på Lolland.

Sakskøbing/Slemminge tog imod i kvindernes kvalifikationsrække i håndbold. En sejr til Løve-Høng ville sende dem på fjerdepladsen, men med nederlaget ryger de ned som nummer syv, mens Sakskøbing/Slemminge er nu sekser i rækken.

Træneren lægger da heller ikke skjul på, at det var en kamp, Løve-Høng burde vinde. Det var de også godt i gang med, hvad pausestillingen 8-15 vidner om. Men efter pausen gik det galt.

- Fra kun at lukke otte mål ind i første halvleg lukker vi dobbelt så mange ind i anden halvleg. Vi spiller en af sæsonens bedste halvlege i første halvleg. Så tænker vi, at det gør vi da også bare i anden halvleg. Vi glemmer bare at gøre dét, der gjorde os gode. Og de havde altså tænkt sig at komme tilbage, og vi var slet ikke klar til at tage imod den udfordring, siger Lars Jørgensen.

om anden halvleg skred frem, kom hjemmeholdet bedre med, og det der lignede en sikker udesejr blev mere og mere usikker.

- Vi er ikke overrasket over, hvad de kommer med. Men vi glemmer, hvad der virkede i første halvleg. De får tur i den, og så er håndbold altså ikke et spil, der kun vindes med arme og ben. Det vindes i høj grad med hovedet. Vi stivner i de ting, vi laver, og vi får slet ikke flow i spillet i anden halvleg, siger Lars Jørgensen.

Hjemmeholdet mandsopdækkede Løve-Høngs storskytte Christina Jørgensen i det meste af kampe. Det løste holdet godt i første halvleg, men slet ikke i anden halvleg, hvor holdet brændte et hav af chancer.

- Vi skal score i hvert fald 30 mål i den kamp. Det gør vi så ikke. Hvis vi havde scoret på chancerne, var det ikke blevet spændende.

- Vi tager så heller ikke handsken op i forsvaret, og vi har slet ingen redninger i anden halvleg, fortæller Jørgensen.

Og selv om han erkender, at Sakskøbing/Slemminge er langt bedre hjemme end ude, så ærgrer det ham, at holdet ikke tog to point til den bundstrid, der stadig ser ud til at involvere nærmest hele rækken.

- Det var to point, vi skulle have haft i dag. Det bliver et kæmpe drama om at undgå nedrykning. Fra nummer fem og ned er alle i spil, mener Lars Jørgensen.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?