19. september 2020
Løve-Høngs kvinder tabte årets sidste kamp på hjemmebane i Hønghallen mod Roskilde. Foto Thomas Olsen
Løve-Høngs kvinder tabte årets sidste kamp på hjemmebane i Hønghallen mod Roskilde. Foto Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løve-Høng-lukning med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løve-Høng-lukning med nederlag
Lokalsport Nordvestnyt - 11. december 2019 kl. 12:04
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om to af de sædvanlige forudsætninger for at vinde en håndboldkamp var til stede, lykkedes det ikke for Løve-Høng håndboldkvinder i kvalifikationsrækken at få point ud af årets sidste turneringkamp på hjemmebane i Hønghallen mod Roskildes tredjehold tirsdag aften.

For selv om Løve-Høngs kvinder spillede stærkt i forsvaret og også generelt kom til jævnlige chancer i den modsatte ende af banen blev det til et målfattigt nederlag på 15-18 til det stærke Roskilde-hold, der kun har sat to point til og er vicetophold efter Dalby.

Kampen var den sidste før julepausen, og dermed kan Løve-Høng gøre boet op efter første sæsonhalvdel, hvor det er blevet til ni point i de 11 kampe fordelt med tre sejre, tre uafgjorte og fem nederlag.

Det kaster en foreløbing syvendeplads af sig, men både FK Odsherred, der lørdag møder Holbæk/Jernløses andethold og Bjæverskov, som får bundholdet Lynge Broby på besøg i morgen aften, kan nå at overhale inden julefreden sænker sig.

Tirsdag aften måtte Løve-Høng undvære Malene Jepsen fra den sædvanlige start-syv'er og dermed blev hjemmeholdet svækket i evnen til at lægge det angrebsmæssige tryk.

Til gengæld lukkede Løve-Høngs forsvar dygtigt af og tillod kun gæsterne at score syv mål efter pausen.

Hjemmeholdet kom til en del chancer i anden halvleg, men Løve-Høng-spillerne manglede selvtillid i afslutningerne og brændte meget.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?