23. september 2021
På grund af et coronatilfælde i spillertruppen er Holbæks sæsonpremiere i danmarksserien på hjemmebane mod GVI lørdag blevet udsat. Foto: Mie Neel
På grund af et coronatilfælde i spillertruppen er Holbæks sæsonpremiere i danmarksserien på hjemmebane mod GVI lørdag blevet udsat. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lørdagens sæsonpremiere udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdagens sæsonpremiere udsat
Opdateret 05. august 2021 kl. 16:38
Lokalsport Nordvestnyt - 05. august 2021 kl. 16:35
Af Anders Vestergaard

Holbæk skulle have sæsondebuteret i danmarksserien lørdag med hjemmekamp mod GVI, men kampen er blevet udsat til lørdag den 13. november på grund af et tilfælde af corona, som har ramt holbækkernes spillertrup.

arrow Læs også: Holbæk B&I ramt af corona

Spillere og ledere er blevet sendt hjem og skal efter planen testes lørdag og igen mandag.

- Spillerne kan ikke træne og er blevet bedt om at holde sig i gang derhjemme indtil de er testet, og så håber vi meget på, at vi kan genoptage træningen mandag, siger Holbæks cheftræner Marc Thevis, der ærgrer sig grundigt over, at sæsonpremieren er blevet udsat.

- Både jeg og spillerne havde glædet os til at komme i gang, men nu må vi så bare vente en uge mere, siger cheftræneren.

Kampen mod GVI er udsat til lørdag den 13. november, og dermed bliver sæsonen forlænget med en uge oven på den ellers planlagte sæsonafslutning på udebane mod Tårnby.

Holbæk har været i dialog med DBU og GVI og blev relativt hurtigt enige om den nye dato.

Holbæks sæsondebut i danmarksserien bliver nu efter alt at dømme udebanekampen mod Ledøje-Smørum Fodbold lørdag den 14. august klokken 13.

Synes du, at kommunen er der for dig?