23. september 2020
Keeper Rasmus Hansen sørgede med store redninger og sikker indgriben for, at Svebølle kunne få et point ud af det udsatte opgør mod Avarta. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Keeper Rasmus Hansen sørgede med store redninger og sikker indgriben for, at Svebølle kunne få et point ud af det udsatte opgør mod Avarta. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lidt mellemfornøjet i Svebølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidt mellemfornøjet i Svebølle
Lokalsport Nordvestnyt - 16. september 2020 kl. 21:31
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen var rigtigt tilfredse, mere sådan lidt mellemfornøjet, da Svebølle i fodboldens serie 1 havde spillet 2-2 på hjemmebane i den udsatte kamp mod Avarta ondag aften.

Hjemmeholdet var med rette skuffet over selve spillet, som aldrig helt hang sammen, men Svebølle kunne til gengæld sagtens tillade sig at være tilfredse med at få et point ud af opgøret mod Avartas 2. divisionsreserver. Og at det overhovedet kom så vidt skyldtes ikke mindst Svebølle-keeper Rasmus Hansen, der havde et par helt store redninger i første halvdel af anden halvleg, hvor de lige så utilfredse gæster også havde et skud på stolpen.

Men inden da var Svebølle kommet under pres fra første færd, da de velspillende gæster kom foran i første spilleminut med Daniel Kristensen scoring oven på et overrumplende kontraløb.

Svebølle var i en form for choktilstand i de første 45 minutter, hjemmeholdet var presset og kunne ikke få sat spillet. En enkelt chance til Oisin Reddy blev snuppet af Avartas keeper.

Stik imod al fodboldlogik var det Svebølle - med en mand i undertal - der kom bedst fra start i anden halvleg, da en clearing fra spillende cheftræner Jonas Thomsen dumpede ned på Avartas banehalvdel, hvor Svebølle angriber Nick Trier tilkæmpede sig bolden, driblede uden om keeperen og udlignede.

Og armene var dårligt nok kommet ned før de igen kunne løftes i jubel, da midtbanespiller Oisin Reddy gjorde sig fortjent til stor hyldest for sin flotte scoring til 2-1 minuttet efter.

Krigslykken så virkelig ud til at vende på kunstgræsset i Svebølle, men bare et par minutter senere fik Avarta udlignet på et hovedstød efter hjørnespark.

Så fulgte en nyt Avarta-pres med tilhørende muligheder, som altså keeper Rasmus Hansen og et godt kæmpende Svebølle-forsvar dog fik afværget.

Efter fem kampe ligger Svebølles oprykkere midt i tabellen med otte point. Allerede lørdag kommer Greves fra bunden på besøg.

Har debatten om sexisme taget overhånd?