24. februar 2020
Sophie Bøgh scorede fire mål for Lammefjorden. Foto: Per Christensen
Sophie Bøgh scorede fire mål for Lammefjorden. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjordens kvinder kunne holde kadencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjordens kvinder kunne holde kadencen
Lokalsport Nordvestnyt - 20. januar 2020 kl. 14:33
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om en håndboldkamp på Falster klokken 10 søndag formiddag ikke lige stod øverst på ønskelisten, havde Lammefjordens kvinder i håndboldens kvalifikationsrække ikke de store problemer med at slå Horbelev fra bunden af tabellen overbevisende med 11 mål.

15-28 endte kampen efter 10-15 ved pausen.

- Vi havde muligheder for at skifte ud og alligevel holde kadencen, men det havde modstanderne ikke, og det blev afgørende, fortalte Lammefjordens træner Dan Christiansen efter køreturen tur/retur til Falster.

Ifølge træneren blev det første kvarter helt lige med en stilling på 6-6, inden Lammefjorden satte tempo - og altså kunne fastholde det. Og så kunne Christiansens udvalgte trække fra til en pauseføring på 10-15.

Den gode stime fortsatte med uformindsket styrke i anden halvleg, som de vestsjællandske gæster vandt med 5-13 og dermed kunne hive en storsejr hjem.

- Det var en god kamp med en god balance mellem forsvar og angreb. Først styr på forsvaret og så godt i gang med angrebsspillet, sagde Dan Christiansen, der også var glad for at se samtlige sine spillere mase på og gøre modstanderne trætte og møre.

Og så fremhævede træneren Amanda Westergaard, der som playmaker trådte i karakter, tog ansvar og blev topscorer med seks mål.

Lammefjorden har ikke tabt i de seneste fem kampe og ligger på fjerdepladsen inden næste søndags hjemmekamp i Svinninge Sportscenter mod bundholdet fra Lynge-Broby.

Lammefjordens målscorere

Amanda Westergaard 6, Sara Lanther 5, Sophie Bøgh Petersen 4, Line Schrøder 4, Nina Lykke Petersen 3, Maria Kjærby Lauritzen 3, Signe Vangsgaard Løve 1, Camilla Hagelund 1, Stephanie Jensen 1.