25. september 2020
Lasse Villumsen, i midten. Foto: Per Christensen
Lasse Villumsen, i midten. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden tabte til to tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden tabte til to tophold
Lokalsport Nordvestnyt - 20. januar 2019 kl. 17:11
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hverken hos kvinderne eller mændene var der skyhøje forventninger før Lammefjordens to bedste håndboldmandskaber skulle i aktion søndag. Begge havde besøg af tophold i de respektive rækker, og det endte med sejre til gæsterne fra Nykøbing Falster og Rødovre, der kunne rejse hjem med sejre.

Lammefjordens kvinder var først i aktion mod Nykøbing Falster, der på overbevisende facon havde vundet alle 10 kampe i sæsonen. Gæsterne kunne rejse hjem med en sejr på 22-13, efter at Lammefjorden især i første halvleg bed fra sig. Værterne var bagud med 4-7, men fik udlignet til 8-8 inden pausestillingen 8-10.

Mændene fra 3. division skulle forsøge at drille tabeltoerne fra Rødovre, der dog vandt opgøret med 28-21. Men det var først i kampens slutning, at topholdet fik skabt et større forspring. Lammefjorden gik til pause med stillingen 12-15, men var uden Nicolai Olsen, Daniel Alexander Olsen og Lasse Juel Jensen og løb tør for kræfter i anden halvleg. Lasse Villumsen blev topscorer med seks mål for Lammefjorden, der i næste runde skal møde førerholdet Hvidovre.

Har debatten om sexisme taget overhånd?