26. september 2020
Sophie Bøgh scorede to af Lammefjordens mål i 16-16-kampen mod Bjæverskov.
Sophie Bøgh scorede to af Lammefjordens mål i 16-16-kampen mod Bjæverskov.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden snublede mod Bjæverskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden snublede mod Bjæverskov
Lokalsport Nordvestnyt - 02. december 2019 kl. 15:37
Af Christian Dahl

For anden uge i træk holdt Lammefjordens kvinder i kvalifikationsrækken modstanderne nede på 16 mål. Hvor det sidste weekend gav en sejr, måtte de søndag nøjes med uafgjort ude mod Bjæverskov.

- Det var en god kamp. Det var målfattigt, men der var gang i den. Jeg har svært ved at forstå, at Bjæverskov ligger, hvor de ligger, siger Lammefjordens træner Dan Christiansen.

Lammefjorden er nummer fire i kvalifikationsrækken, mens Bjæverskov med det ene point kravler op over nedrykningsstregen og er nummer ni. Hjemmeholdet spillede meget varieret i forsvaret, og det stressede Lammefjorden, der havde svært ved at få scoret. Bjæverskov kom foran 7-4, inden Lammefjorden i den sidste periode af halvlegen bragte sig op på 7-7. Efter pausen fulgtes holdene ad til 10-10, men så trak Lammefjorden fra og kom foran 12-16. Men denne gang var Lammefjordens tur til at holde scoringspause i slutningen af halvlegen, og 10 sekunder før tid udlignede Bjæverskov til slutresultatet.

- Jeg er egentlig godt tilfreds. Vi får ikke scoret de sidste minutter. Chancerne var gode nok, vi får bare ikke scoret. Det er godt klaret at holde dem på 16 mål. Jeg er halvtilfreds, for det er altid ærgerligt at smide point i slutsekunderne, siger Dan Christiansen.

I en tid med mange skader roser han hele sit hold, men fremhæver målvogter Stina Hansen for en flot kamp med 18 redninger og Maria Lauritzen for en flot indsats.

Har debatten om sexisme taget overhånd?