12. december 2019
Mie Natacha  Møller Mikkelsen, til højre, og Lammefjorden fik en sejr i kvindernes kvalifikationsrække over Løve-Høng. Foto: Peter Andersen
Mie Natacha Møller Mikkelsen, til højre, og Lammefjorden fik en sejr i kvindernes kvalifikationsrække over Løve-Høng. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden sendte Løve-Høng hjem uden point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden sendte Løve-Høng hjem uden point
Lokalsport Nordvestnyt - 06. oktober 2019 kl. 17:25
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lammefjordens håndboldkvinder endte søndag med at snuppe en syvmålssejr i et kvalifikationsrække-opgør mod Løve-Høng, som var tæt og jævnbyrdigt indtil midten af anden halvleg. Sejrscifrene lød på 25-18 til Lammefjorden, efter 12-12 ved pausen.

I første halvleg skiftedes de to hold til at tage etmålsføringer, og det var ganske passende for opgøret, at stillingen var uafgjort efter første halvleg. I anden halvleg sikrede Lammefjorden sig kampens første tomålsføring ved 15-13 og øgede også til 16-13 og 17-14. Men Løve-Høng-mandskabet bed godt fra sig og fik reduceret til 18-17. Så løb gæsterne ind i to to minutters udvisninger lige efter hinanden, og det udnytttede Lammefjorden til at øge føringen til 23-17 i en periode, hvor Løve-Høng diskede op med en række tekniske fejl.

Maria Kjærby Lauritzen og Line Schrøder scorede begge fem mål og blev topscorere for Lammefjorden, mens Christina Jørgensen scorede seks mål - et af dem på straffekast - for Løve-Høng.