7. april 2020
Sandra Poulsen spillede en fin kamp for Lammefjorden og scorede fire mål i lokalopgøret mod FK Odsherred. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Sandra Poulsen spillede en fin kamp for Lammefjorden og scorede fire mål i lokalopgøret mod FK Odsherred. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden knuste FK Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden knuste FK Odsherred
Opdateret 23. februar 2020 kl. 22:01
Lokalsport Nordvestnyt - 23. februar 2020 kl. 18:49
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et lokalopgør kan alt ske, siges det. Men søndag eftermiddag skete det, som de fleste nok havde forventet, da Lammefjordens kvinder i håndboldens kvalifikationsrække slog de lokale rivaler fra FK Odsherred med 25-13 på hjemmebane i Svinninge Sportscenter.

Med sejren konsoliderede forhåndsfavoritterne fra Lammefjorden sig på tredjepladsen efter Dalby, der også vandt deres kamp mod bundholdet fra Horbelev.

Oprykkerne fra FK Odsherred frister en tilværelse i nærheden af nedrykningsstregen, men har med fem kampe tilbage stadigvæk mulighed for selv at klare skærene.

Mod Lammefjorden fulgte holdet da også godt med i det meste af første halvleg, men gæsterne i Svinningehallen havde svært ved at styre Lammefjordens træfsikre højrefløj Stephanie Jensen, der scorede fem flotte mål før pausen.

Lammefjorden kom ud til anden halvleg med en føring på seks mål, og det forspring blev hurtigt udbygget med tre mål, da rutinerede Nina Lykke Petersen og unge Frederikke Folkersen øgede.

Og herfra havde hjemmeholdet ikke de store problemer med at spille en stor og meget fortjent sejr hjem.

Lammefjorden stod godt i forsvaret og gjorde det en lille smule nemmere for keeper Sarah Hargreaves at spille endnu en stor kamp i målet.

Nina Lykke Petersen, Stephanie Jensen og Sophie Bøgh Petersen scorede fem gange hver for Lammefjorden, der næste søndag spiller på udebane mod Løve-Høng.

For FK Odsherred, der allerede spiller hjemme mod Sakskøbing tirsdag aften, blev Katrine Olsen topscorer med tre mål.