18. juni 2021
Fodbold. Serie 3. Jernløse-Vipperød. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Serie 3. Jernløse-Vipperød. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kyniske Jernløse slog Vipperød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kyniske Jernløse slog Vipperød
Lokalsport Nordvestnyt - 10. maj 2021 kl. 15:52
Af Zakaria Abdiaziz

Fredag aften tog Jernløse imod Vipperød på hjemmebane.

Kampen endte med en sejr på 4-0 til værterne. Jernløse startede dog ikke bedst, det var gæsterne der sad på de første 20 minutter af kampen, Vipperød fik bare ikke sparket bolden i kassen. I stedet var det hjemmeholdet der kom foran i det 27. minut på et mål af Oliver Friis, flere mål kom der ikke i første halvleg.

Anden halvleg blev mere målrig og hjemmeholdet fik gang i deres spil. 15 minutter efter pausen udbyggede Oliver Holm Petersen føringen til 2-0. Blot et par minutter efter fik værterne et straffe, som Nicklas Zittlau Halvarsson eksekverede og dermed gjorde det til 3-0.

Vipperød fik i det 83. minut en gylden mulighed for at komme tilbage, da de blev tildelt opgørets andet straffe. Det blev dog misbrugt af holdets Nickolass Segato. Kampens endelige højdepunkt kom i det allersidste minut, da Oliver Friis blev til dobbeltmålscorer med sit mål til 4-0. Jernløse scorer altså hele tre mål i anden halvleg, og sikrer sig tre point.

- Vi spiller en dårlig første halvleg, og mener faktisk vi kommer ufortjent foran tidligt i kampen. Vi virkede rådvilde og nervøse for at have bolden, men i pausen fik vi rettet op på tingene,og spiller med en helt anden attitude i anden halvleg og ender med at vinde sikkert 4-0. Vipperød på den anden side må se sig slået på trods af en god indsats i første halvleg især.

- Vi spiller bedst i de første 20 minutter af kampen, men fik ikke bolden ind over stregen. Så snart Jernløse fik scoret til 1-0, begyndte det dog lige så stille at falde sammen. Jernløse var kyniske foran mål, det må jeg give dem, lød det fra Jernløse træner Dennis Andersen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?