27. maj 2020
Mads Pieler Kolding og Carsten Mogensen tabte ottendedelsfinalen i Tyskland.
Mads Pieler Kolding og Carsten Mogensen tabte ottendedelsfinalen i Tyskland.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kolding røg ud i Tyskland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding røg ud i Tyskland
Lokalsport Nordvestnyt - 01. november 2019 kl. 11:56
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbækkeren Mads Pieler Kolding røg sammen med makkeren Carsten Mogensen ud af SaarLorLux Open i Tyskland.

De rutinerede danskere tabte 18-21, 21-18, 18-21 til franskmændene Samy Corvee og William Villeger, der vandt kampen på et servees.

Mads Pieler Kolding lod en kort serv gå, og da den blev dømt god, var kampen slut, og han og Carsten Mogensen kan nu koncentrere sig om forberedelserne til Korea Masters fra 19. november.

Som sætcifrene antyder, var det en tæt kamp. Hverken i første eller i andet sæt nåede føringen op på mere end tre point til nogen af siderne. Første sæt var dog på nær nogle få bolde midt i sættet med franskmændene i spidsen, og de endte også med at vinde sættet 21-18.

Andet sæt begyndte med danskerne i spidsen, men fra 10-10 lykkedes det igen franskmændene at komme foran med tre point. Mads Pieler Kolding og Carsten Mogensen nåede dog op på 15-15, og efter at have været nede med 17-18 vandt danskerne 21-18.

I tredje sæt så franskmændene ud til at tage afgørende afstand. Men danskerne nåede op på 16-16, inden franskmændene vandt sættet 21-18.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?