7. marts 2021
Mads Pielser Kolding fra Holbæk var med til at sætte danmark godt i gang ved EM for hold i Finland.
Mads Pielser Kolding fra Holbæk var med til at sætte danmark godt i gang ved EM for hold i Finland.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kolding og Danmark suveræne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding og Danmark suveræne
Lokalsport Nordvestnyt - 17. februar 2021 kl. 14:29
Af Anders Vestergaard

Det danske badmintonlandshold med holbækkeren og doublespecialisten Mads Pieler Kolding på holdet, åbnede tirsdag EM for blandede hold med en sikker sejr i den første gruppekamp.

Danmark levede op til den tårnhøje favoritværdighed ved at slå Finlands værter med 5-0 med en stribe sikre sejre i byen Vantaa.

Herresinglen Viktor Axelsen lagde ud med at slå Joakim Oldorff, og Line Christophersen fulgte op med en klar sejr over Nella Nyqvist.

Da herredoublen med Mads Pieler Kolding og Anders Skaarup Rasmussen fulgte op med endnu en storsejr over Anton Monnberg og Jesper Paul, var den samlede danske sejr allerede hjemme med føringen på 3-0.

I gruppespillet afvikler man dog alle fem kampe, og damedoublen med Amalie Magelund og Jenny Nyström og mixeddoublen med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje sørgede for at gøre rent bord med ligeledes komfortable sejre.

Danmark er foruden Finland i gruppe med Tyskland og Skotland, der også mødtes tirsdag. Her sikrede Tyskland sejren ved at bringe sig foran 3-1.

De to bedste avancerer til lørdagens semifinaler, inden der er finale søndag.

Den anden gruppe består af Rusland, England, Holland og Frankrig.

Danmark er forsvarende mester ved EM for blandede hold og har vundet de seneste tre gange i 2015, 2017 og 2019. Danmark er med sine 17 triumfer ved EM for blandede hold den nation, som har vundet mesterskabet flest gange.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?