12. august 2020
Træner Jesper Christiansen havde tre boksere med til Viking Box Cup.
Træner Jesper Christiansen havde tre boksere med til Viking Box Cup.
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborgenser tog guld ved Viking Box Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborgenser tog guld ved Viking Box Cup
Lokalsport Nordvestnyt - 07. januar 2020 kl. 18:33
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Viking Box Cup hører efterhånden til et af landets største amatør-boksestævner, og i den forgangne weekend var Kalundborg Amatør Bokseklub for første gang repræsenteret ved stævnet i nordjyske Nørresundby.

Kalundborg-klubben havde tre boksere fra begynderenden med til det store stævne, hvor 250 boksere var tilmeldt.

Bedst gik det for 17-årige Kiawash Shasifi, der lørdag i stævnets kamp nummer 61 kort før midnat var frisk nok til at vinde sin korte karrieres første kamp, da modstanderen fra Kolding blev trykket godt rundt i ringen i alle tre omgange.

- Han holdt ham godt beskæftiget med gode træffere, og Kiawash vandt alle tre omgange, lyder det fra KABK-træner Jesper Christansen.

Hos kvinderne var 36-årige Siri Oline Dalsgaard ude i sin kun fjerde kamp mod en bokser fra SIK Fight. Ifølge Kalundborg-træneren boksede Dalsgaard en god kamp i 60-64 kiloklassen, men tabte alligevel den meget sene lørdagskamp med dommerstemmerne 4-1.

- Det var en meget lige kamp, og jeg var sikker på, at Siri ville vinde, og det var den ene dommer også enig med mig i. Siri er buldrende stærk, og det gør indtryk, når hun rammer, fortæller Jesper Christiansen, der glæder sig over, at Siri Dalsgaards modstander har sagt ja til en returkamp, når Kalundborg Amatør Bokseklub selv har stævne i den gamle Kalundborghal den 25. januar.

Tredje Kalundborg-bokser, 25-årige Kahlid Mukhtar, boksede sin femte kamp i Nørresundby søndag eftermiddag. Modstanderen var en god ven fra Olympia Odense, der vandt med dommerstemmerne 4-1 efter en lige kamp, hvor Mukhtar til sidst kørte træt og aldrig rigtig fik sin boksning og gode rækkevidde til at fungere.

- Formen var ikke helt på plads, og han ramte for første gang muren. Men han viste et godt fighterhjerte og fik en sølvmedalje med hjem, siger Kalundborg-træner Jesper Christiansen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?