10. juli 2020
HF Kalundborg-målmanden Andreas Bundgaard reddede seks ud af otte straffekast. Alligevel tabte holdet på udebane til Faxe. Foto: Peter Andersen
HF Kalundborg-målmanden Andreas Bundgaard reddede seks ud af otte straffekast. Alligevel tabte holdet på udebane til Faxe. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg tabte igen med et enkelt mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg tabte igen med et enkelt mål
Lokalsport Nordvestnyt - 12. januar 2020 kl. 18:04
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HF Kalundborgs håndboldmænd har ikke haft de mest opløftende resultater i 2020, hvor holdet i kvalifikationsrækken har tabt begge kampe med et enkelt mål. Søndag måtte Kalundborg-spillerne rejse skuffede hjem fra Faxe, der vandt med 25-24.

Gæsterne leverede ellers en fornuftig første halvleg og gik til pause med en føring på 13-10, især på baggrund af godt spil af Thomas Hiorth. I anden halvleg fik Faxe udlignet til 17-17 og de to hold skiftedes til at føre indtil stillingen 20-18. Derfra holdt Faxe fast i føringen og først 20 sekunder før slutfløjtet fik Kalundborg reduceret til 25-24.

- Vi var ikke kloge nok i dag. Vi mangler lige at stå ordenligt i forsvaret og køre de rigtige ting i angrebet, konstaterer HF Kalundborg-træner Thomas Emanuel, der i januars første opgave måtte se Dalby rejse hjem fra Rørbyhallen med en sejr på 21-20.

Kalundborg-målmanden Andreas Bundgaard reddede i opgøret mod Faxe seks ud af otte straffekast.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?