21. september 2020
Tobias Jørgensen er ude med  et brud i hånden.. Foto: Peter Andersen
Tobias Jørgensen er ude med et brud i hånden.. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg mistede skridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg mistede skridt
Lokalsport Nordvestnyt - 06. januar 2020 kl. 14:53
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dalbys andethold holder ellers til i den tunge ende af tabellen og blev også slået på eget gulv i september. Men alligevel måtte HF Kalundborg lægge rygstykker til et smalt nederlag på 20-21, da de to hold i kvalifikationsrækken mødtes i Rørbyhallen søndag eftermiddag.

- Det var selvfølgelig en lille overraskelse, men Dalby stillede med et anderledes stærkt hold end sidst og havde blandt andre spillere fra divisionsholdet med. Men vi skulle have vundet alligevel, lød det efter årets første kamp fra HF Kalundborgs træner Thomas Emanuel, der ikke havde så betydende spillere som topscorer Tobias Jørgensen og rutinerede Peter Kull med.

Tobias Jørgensen har gennem længere tid spillet med et brud i venstrehånden uden at orientere træneren om skaden. Og nu er det unge talent ude i seks til otte uger.

- Det er meget underligt, at han ikke har fortalt noget. For så ville jeg selvfølgelig have sparet ham. Men nu er vi blevet enig om, at det handler om at være åben, sagde HF Kalundborg-træneren.

Rutinerede Peter Kull har i julepausen valgt at stoppe på førsteholdet, og dermed var årets første trup relativt smal til kampen mod Dalby.

I Rørbyhallen fulgtes de to hold pænt ad i det meste af kampen, og små 10 minutter før tid var hjemmeholdet i sejrsposition og foran med 19-17 - endda med et par muligheder for at bringe sig foran med tre mål.

Men de meget store chancer blev brændt, og så kunne Dalby slå til og få sin revanche.

HF Kalundborgs mål: Kasper Larsen 5, Mathias Schneider 4, Mikkel Jensen 3, Mike Jensen 3, Marc Andreasen 3, Thomas Hjort 2.

Har debatten om sexisme taget overhånd?