27. februar 2020
Brian Jørgensen (blå trøje) nærmer sig en uofficiel danmarksrekord i comebacks. Lørdag stillede han igen op for at hjælpe HF Kalundborg i kampen mod Jernløse.
Brian Jørgensen (blå trøje) nærmer sig en uofficiel danmarksrekord i comebacks. Lørdag stillede han igen op for at hjælpe HF Kalundborg i kampen mod Jernløse.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalundborg knækkede Jernløse på en halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalundborg knækkede Jernløse på en halvleg
Lokalsport Nordvestnyt - 08. februar 2020 kl. 18:01
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en sejr på 23-14 på hjemmebane lørdag, sørgede Kalundborg for, at de i tabellen bytter plads med modstanderen Jernløse.

Da Jernløses førstehold spillede samtidig håbede Kalundborg, at en solid forsvarsindsats ville være nok til at vinde kampen. Pausestillingen 10-3 fortæller tydeligt, at det var det.

Jernløse måtte vente helt indtil det 25. minut, før de scorede deres andet mål i kampen.

Efter en regulær ydmygelse i første halvleg blev anden halvleg mere tæt. Midt i halvlegen nåede gæsterne op på 15-11 og 16-12, men fem mål på fem minutter af hjemmeholdet ændrede stillingen til palindromstillingen 21-12 otte minutter før tid.

HF Kalundborg har opgivet at nå NFØ på andenpladsen ni point foran Kalundborg. Men holdet har nu øjnene på tredjepladsen, som Løve-Høng indtager med 19 point. Kalundborg på femtepladsen har 17 point, men har spilet to kampe færre.

Jernløse er nu nummer seks et point efter Kalundborg og har spillet en kamp mere.