19. juni 2021
Kalundborgs træner Bo Sørensen (tv) var selv med som spiller, da holdet for 15 år siden rykkede ned fra 2. division. Lørdag rykkede holdet ned fra serie 2.
Kalundborgs træner Bo Sørensen (tv) var selv med som spiller, da holdet for 15 år siden rykkede ned fra 2. division. Lørdag rykkede holdet ned fra serie 2.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KGB må en tur i serie 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KGB må en tur i serie 3
Lokalsport Nordvestnyt - 05. juni 2021 kl. 18:10
Af Christian Dahl

Det er 15 år siden, at epoken som divisionsklub sluttede for Kalundborg GB.

Lørdag nåede klubben et nyt lavpunkt, da den for første gang i mands minde rykkede ned i serie 3. Dermed er der for alvor langt op til Kalundborg Kommunes to øverst placerede hold, Raklev og Svebølle i serie 1. Og KGB kommer næste sæson til også at spille en række lavere end Høng, i serie 2.

Lørdagens nederlag hjemme til Såby på 0-3 beseglede Kalundborgs skæbne, men det er ikke nederlaget til rækkens tophold, som har afgjort klubbens skæbne.

Såby er nummer et med 50 point for 19 kampe og mangler kun to point i de sidste tre kampe for at sikre førstepladsen og oprykning til serie 1.

Kun Asnæs, som har trukket holdet, ligger under Kalundborg i tabellen. Teoretisk kan Kalundborg stadig nå niendepladsen, men den kommer emd sikkerhed til at give nedrykning.

Kalundborg mangler stadig to kampe i serie 2, hvor holdet ude møder bundrivalerne fra Undløse og hjemme Tuse på tredjepladsen i rækken.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?