27. maj 2020
Kalundborg-holdet inden kampene i Helsinge. Fra venstre er det Siri Oline Dalsgaard, Rebekka Dinesen, Rass Andersen, Kiawash Sharifi og Hasan Karam.
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg-holdet inden kampene i Helsinge. Fra venstre er det Siri Oline Dalsgaard, Rebekka Dinesen, Rass Andersen, Kiawash Sharifi og Hasan Karam.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KABK-boksere gør klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KABK-boksere gør klar til kamp
Lokalsport Nordvestnyt - 30. oktober 2019 kl. 14:33
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bokserne pibler frem fra undergrunden i Kalundborg. Bokseklubben havde ikke færre end fem medlemmer med ved diplomstævnet i Helsinge, hvor de unge håbefulde fightere kan sikre sig et diplom, der bekræfter at de er klar til rigtige kampe. For at få diplom skal man hente mindst 27 point ved et diplomstævne.

Derfor var skuffelsen til at føle på for den 17-årige Kiawash Sharifi, der stillede op i 56 kilo. Han stod over for Grindsteds Jonathan Seeberg, og i en god dyst fik bokseren fra Kalundborg Amatør Bokseklub vist både hurtighed og overblik - og kapacitet til at udføre instrukserne fra boksehjørnet, hvor træner Jesper Christiansen var klar.

Sharifi opnåede desværre kun 26 point, men fik understreget, at han er klar til større opgaver, og træner Christiansen godkendte indsatsen.

En række Kalundborg- boksere var i aktion ved diplomstævnet i Helsinge for at forberede sig på kommende opgaver.

Diplom var der til gengæld til Siri Oline Dalsgaard, der i 62 kilo stillede op mod Nanna Hansen fra SIK Fight. Dalsgaard er ved at forberede sig til kampe ved næste uges Hancock Box Cup, og med flot kontra-boksning og godt pres på modstanderen sikrede hun sig med 28 point sit andet diplom i tre kampe.

13-årige Rebekka Dinesen stod over for Lukas Rasmussen fra Nykøbing Falster IK. Falstringen ville gerne ind på kroppen og bruge sin fysiske styrke, men Dinesen holdt hovedet koldt og viste med flotte jab og gode parader, at hun ikke var skræmt. Rebekka Dinesen sikrede sig 28 point og sit første diplom. Efter stævnet opnåede Dinesen stor hæder, da hun blev kåret som dagens bedste på pigesiden.

Næste fighter i ringen var debutanten Hasan Karam. Den 11-årige bokser på 37 kilo havde mod Høje Taastrups Eda Alu fordel af større rækkevidde. Det udnyttede Kalundborg-bokseren med god bevægelse i ringen og flotte slag. Karam sikrede sig diplom i hans første kamp.

Sidste kæmper var 12-årige Rass Andersen på 35 kilo. Han var på en svær opgave mod den færøske bokser Noa Jakobsen. Kalundborg- bokseren var ikke helt tilpas ved at stå over for en højrefodsbokser og fik ikke gang i sin boksning. På trods af de svære betingelser fik han 24 point.

- Lidt bedre parader og mere koncentration, så kommer diplomet snart i hus, lover træner Christiansen.

KABK-bokserne drager i den kommende weekend til Hancock Box Cup i Skive, hvor DM-bokserne Rizvan Sardalov og Casper Mønsted skal testes. Også Khalid Mukhtar, Siri Oline Dalsgaard og debutanten Kiaswash Sharifi skal i aktion i stævnet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?