24. januar 2021
Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media
Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media
Foto: Ulrik M. Eriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juniorsvømmere på vej mod splittet DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juniorsvømmere på vej mod splittet DM
Lokalsport Nordvestnyt - 03. december 2020 kl. 10:52
Af Brian Jensen

Også i svømmebassinerne må idrætsudøverne vænne sig til nye forhold på grund af coronapandemien. For eksempel må de danske ungdomssvømmere splittes op i to halvdele i hver sin svømmehal, når der i de kommende dage bliver afviklet junior-DM.

Torsdag kaster de første unge piger sig i bassinet i Greve, mens drengene få dage senere afholder deres DM i Århus. Kalundborg Svømmeklub sender i alt fire svømmere afsted, mens Holbæk Svømme Klub har tre svømmere i aktion.

For Kalundborg Svømme Klub er Caroline Holm, årgang 2004, det bedste bud på en topplacering. Holm er tilmeldt i top otte i 100 meter brystsvømning og får i Greve følgeskab af klubkammeraten Beatrice Buhr Müller, der er årgang 2006.

De to Kalundborg-drenge, der skal til Århus, er Patrick Skov og Morten Broni - begge årgang 2005.

Fra Holbæk er årgang 2006-svømmeren Katrine Hansen eneste DM-deltager hos juniorpigerne, og hun stiller for første gang op for Holbæk Svømmeklub. Hansen kom i november til Holbæk fra Dragsholm Svømmeklub. I brystsvømning skal Oliver Lystlund fra årgang 2003 træde i store sko, efter de mange gode ungdomsresultater fra Niels Ottosen i disciplinen.

De største Holbæk-forhåbninger knytter sig til Elias Noe, der sidste år kom til fra Dragsholm og stiller op i 50, 100 og 200 meter butterfly samt 100 meter crawl.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?