25. september 2020
Kennet Lange Rasmussen blev tirsdag fyret som cheftræner for 3. divisionsholdet i Jernløse. Foto: Per Christensen
Kennet Lange Rasmussen blev tirsdag fyret som cheftræner for 3. divisionsholdet i Jernløse. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløses cheftræner er fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløses cheftræner er fyret
Lokalsport Nordvestnyt - 27. november 2019 kl. 18:48
Af Anders Vestergaard

I sommer havde han ellers fået forlænget sin kontrakt med et år mere, men tirsdag blev cheftræner for mændene i Jernløse Håndbold, Kennet Lange Rasmussen - sammen med assistentræner Jonas Nielsen - opsagt med øjeblikkelig virkning.

arrow Læs også: Gammel kending kunne ikke sige nej

Og årsagen til den drastiske beslutning er ifølge Jernløse Håndbolds relativt nyvalgte bestyrelsesformand, Michael Huss, de sportslige resultater for klubbens ambitiøse 3. divisionshold, som trods en målsætning om at spille med i toppen på jagt efter en oprykning til 2. division, ligger under nedrykningsstregen med to kampe tilbage inden julepausen.

- Det har været en hård beslutning, som vi havde håbet at kunne undgå. Men alle kan se, at vi placeringsmæssigt er et sted, hvor vi ikke skal være. Vi skal videre, og så bliver vi nødt til at prøve noget andet for at undgå en nedrykning, siger Michael Huss om fyringen af trænerduoen, som fik besked på et møde tirsdag aften - et par dage efter holdets nederlag til BK Ydun i Jernløsehallen.

Afløseren for Kennet Lange Rasmussen har Jernløse-ledelsen allerede fundet. Det bliver en gammel kending, Christian Cramer, der med tre oprykninger i træk førte klubbens bedste hold frem til divisionsstatus i 2016.

- Det er utrolig heldigt, at han kan træde til og hjælpe os. Vi har en forholdsvis stor trup med en række unge talenter, og på det område er Christian meget dygtig. Så vi »låner« ham til sæsonen er færdig og håber, at vi kan overleve i divisionen. Så må vi se derefter, siger Michael Huss.

Selv om resultaterne ikke har været som ønsket, kom fyringen alligevel bag på Kennet Lange Rasmussen.

- Ser man på det pointmæssig kan jeg måske godt forstå det. Det er ikke godt nok. Sådan er det jo i det her game. Men man kan vel altid diskutere om tidspunktet er det rigtige. For både form-og spillemæssigt var vi på vej opad, siger Kennet Lange Rasmussen, der i 2017 fik en treårig aftale med Jernløse efter tiden som træner i Lammefjorden og HØJ.

Har debatten om sexisme taget overhånd?