15. august 2020
Jernløse i blå trøjer var foran midt i anden halvleg, men tabte hjemme til topholdet Nykøbing i gule trøjer.
gallery icon

Se billedserie

Jernløse i blå trøjer var foran midt i anden halvleg, men tabte hjemme til topholdet Nykøbing i gule trøjer.
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse tæt på overraskelse mod tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse tæt på overraskelse mod tophold
Lokalsport Nordvestnyt - 09. november 2019 kl. 22:09
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nykøbing havde vundet alle sæsonens kampe i håndboldens 3. division for mænd, da de gik på banen lørdag klokken 19.00 i Jernløsehallen.

Det havde de også, da de gik fra banen. Men trods nederlag på 23-25 var Jernløse tæt på at tage point mod oprykningsfavoritterne.

især forsvarsmæssigt spillede Jernløse et fantastisk første kvarter, og belønningen kunne direkte aflæses på måltavlen i form af en solid føring.

Den nåede op på 10-4, da Frederik Samuelsen scorede på straffekast med 13 minutter til pausen. Men det mål markerede også indgangen til en svær periode for hjemmeholdet.

Nykøbing fik nemlig meget bedre fat i forsvaret, og så begyndte hjemmeholdet at træffe forkerte beslutninger. Resten af første halvleg scorede Jernløse kun to gange, men var dog stadig foran 12-11 ved pausen.

Gæsterne bragte sig dog foran for første gang i kampen fem minutter efter pausen med 12-13. Det blev også 13-16, men så meldte Jernløse sig ind i kampen igen.

Med fire mål på under fire minutter overtog hjemmeholdet igen føringen.

Det holdt dog kun i 39 sekunder, men helt frem til fire minutter før tid var kampen på vippen. Der bragte Nykøbing sig foran 20-24, og selv om Jernløse trykkede på til sidst, så var det kun pynt, at de fik reduceret til 23-25.

Dermed missede Jernløse muligheden for at rykke forbi Roskilde i bunden, mens Nykøbing fortsat er nummer et med maksimum point.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?