20. september 2020
Nicolaj Fabricius spillede en god kamp på Falster og var sammen med Victor Høj Kolding flittigst scorende for Jernløse. Foto: Mie Neel
Nicolaj Fabricius spillede en god kamp på Falster og var sammen med Victor Høj Kolding flittigst scorende for Jernløse. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse tabte pokalkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse tabte pokalkamp
Lokalsport Nordvestnyt - 04. december 2019 kl. 12:07
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En pokalkamp mod 3. divisions tophold en sen hverdagsaften på udebane i Nykøbing Falster var både en kærkommen og ultimativ test for træner Christian Cramer, da han tirsdag aften for første gang stod i spidsen for Jernløses håndboldmænd i 3. division.

Cramer, der i sidste uge afløste den fyrede Kennet Lange Rasmussen som cheftræner, fik da også noget af en ilddåb i sit comeback med et nederlag på 32-26 - og dermed pokal-exit mod topholdet i 3. division, Nykøbing F. Håndboldklub.

Jernløse og Cramer fik alt andet end en ønskestart og var bagud med 8-1, inden en nyprøvet forsvarsopstilling begyndte at virke. Samtidig viste Jernløse også gode momenter i angrebsspillet.

Jernløse var bagud med syv mål ved pausen, men spillede sig godt ind i kampen i anden halvleg, dog uden rigtigt at få bugt med det forspring som Nykøbing F's stærke mandskab havde chokstartet med.

Blandt de 12 mand i Christian Cramers første trup, spillede Nicolaj Fabricius og Victor Høj Kolding godt og scorede de fleste af Jernløses mål.

Jernløse, der trods oprykningsambitioner ligger næstsidst, spiller lørdag et interessant og retningsvisende lokalopgør i Svinninge Sportscenter mod Lammefjorden, der ligger tredjesidst.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?