2. juli 2020
Rasmus Veje kom først på banen 22 minutter inde i kampen, men blev alligevel topscorer med syv mål, da Jernløse slog AB ud af pokalturneringen med 28-17.
Rasmus Veje kom først på banen 22 minutter inde i kampen, men blev alligevel topscorer med syv mål, da Jernløse slog AB ud af pokalturneringen med 28-17.
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse sikkert videre i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse sikkert videre i pokalen
Lokalsport Nordvestnyt - 11. november 2019 kl. 22:18
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse sparede en række spillere, da de mandag aften spillede pokalkamp hjemme mod AB. De to hold ligger i bunden af hver sin pulje i 3. division, men selv om AB kom i stort set stærkeste opstilling, var der klasseforskel, og Jernløse vandt 28-17.

Ab fik ganske vist lov at udligne til 3-3, men så trak Jernløse ellers fra i en generelt målfattig første halvleg. Fem mål i træk blev det til. Ikke mindst på grund af et stærkt 6-0-forsvar, der gjorde det let for Rasmus Andersen i målet at redde afslutningerne.

Efter 11-6 ved pausen kom der betydeligt mere gang i målscoringen i anden halvleg. Jens Spørring og Rasmus Veje gjorde stort set, som de ville, og efter 10 minutter nåede føringen op på 10 mål.

Der lå den så stabilt resten af kampen og svingede mellem ni og 11 mål, og da Victor Høj Kolding umiddelbart før slutsignalet sendte bolden i mål blev slutcifrene 28-17.

Der er trukket lod til tredje runde i pokalen. Her skal Jernløse ude møde Nykøbing, som de lørdag tabte med to mål til på hjemmebane. Der er endnu ikke aftalt noget spilletidspunkt.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?