23. januar 2020
Mikkel Frederiksen og Jernløse får formentlig en ny chance mod OH 77 fra Fyn. Foto: Peter Andersen
Mikkel Frederiksen og Jernløse får formentlig en ny chance mod OH 77 fra Fyn. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse fik medhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse fik medhold
Lokalsport Nordvestnyt - 10. oktober 2019 kl. 12:59
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var dramatik for alle pengene, da Jernløse i håndboldens 3. division tabte udekampen til OH 77 fra Odense i slutningen af september.

Godt midtvejs i anden halvleg af kampen i Rosengårdsskolen hal, var hjemmeholdet kortvarigt en mand for meget på banen. Det gjorde Jernløse så dommerbordet opmærksom på, men først da OH 77 havde øget til 19-16 på et kontraangreb, reagerede folkene ved dommerbordet med besked til dommerparret. Og så fik hjemmeholdet den forventede udvisningsstraf.

Jernløse nedlagde straks protest, og onsdag morgen kom der så besked om, at klubben har fået medhold i protesten.

- Dommerne fortæller, at de ikke så situationen, men folkene ved dommerbordet var enige i, at OH 77 havde otte mand på banen, da de scorede til 19-16, og så er vores protest blevet taget til følge, fortæller Jernløse Håndbolds sportschef og assistent-træner Jonas Nielsen.

Håndboldklubben i Odenses østlige bydel har nu fem dage til at anke håndboldforbundets afgørelse, men Jonas Nielsen regner ikke umiddelbart med at fynboerne har en sag.

- Når folkene ved dommerbordet erkender at OH 77 var en mand for meget på banen, så virker sagen sikker. Det er meget fair af dommerbordet, og jeg er glad for at systemet virker, siger Jernløses assistentræner, der regner med, at de to klubber får aftalt og spillet en ny kamp i løbet af tre uger til en måned.