22. juni 2021
Tuse.keeper Magnus Christoffersen på arbejde i en lidt presset første halvleg mod danmarksserieholdet fra BSF.
gallery icon

Se billedserie

Tuse.keeper Magnus Christoffersen på arbejde i en lidt presset første halvleg mod danmarksserieholdet fra BSF.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke mere pokalbold i Tuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke mere pokalbold i Tuse
Lokalsport Nordvestnyt - 08. juni 2021 kl. 22:11
Af Anders Vestergaard

På lørdag slutter de sæsonen med en relativt betydningsløs hjemmkamp mod Slagelse, men allerede tirsdag aften sluttede også pokalturneringen for Tuse fra sjællandsserien, da danmarksserieholdet fra BSF spillede sig videre til femte runde med en sejr på 0-2 på det indbydende græstæppe på Tuse Stadion.

I det lune sommervejr var det gæsterne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold, der dominerede fra start - og midt i første halvleg kom foran, da Tuse blev overspillet på venstrekanten og ikke kunne komme i vejen for det præcise indlæg, som Rasmus Piper Zinck scorede på.

Han var en af danmarksserieholdets meget voksne angribere, som Tuse-forsvaret baksede en del med i første halvleg.

Tuse havdekun meget få tilløb at byde på, men sluttede dog halvlegen pænt af, da en af holdets bedste, Nicolai Gylling Olsen, sendte et forsøg på stolpen.

Samme Gylling Olsen måtte skadet lade sig udskifte i starten af anden halvleg, da han blev hårdhændet nedlagt af BSF's målscorer, som måtte ud i 10 minutter. Efter pausen var det generelt Tuse, der spilede pænest rundt, men chancer kom der ikke ud af anstrengelserne.

Og kort før tid blev det så 0-2, da BSF igen udnyttede et hårdt indlæg - en pokalkamp, der nok ikke vil prente sig fast Tuses fodboldhistorie.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?