11. maj 2021
Selvfølgelig skal Mogens Holst med på billedet, understregede den tidligere Holbæk-spiller Jens Kristian Thysted, der nu er landsholdsspiller og spiller for Smørum.
gallery icon

Se billedserie

Selvfølgelig skal Mogens Holst med på billedet, understregede den tidligere Holbæk-spiller Jens Kristian Thysted, der nu er landsholdsspiller og spiller for Smørum.
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holst kan ikke lade være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holst kan ikke lade være
Lokalsport Nordvestnyt - 04. maj 2021 kl. 14:09
Af Anders Vestergaard

Han har været medlem af Holbæk Golfklub siden 1987, og året efter blev han valgt ind i et af klubbens udvalg.

arrow Læs også: Emil havde sin berømte far med rundt

Siden har golfklubben haft gavn af 73-årige Mogens Holsts organisatoriske evner i en lang række udvalg og bestyrelser.

Han kan slet ikke lade være, og i weekenden var Holst Holbæk Golfklubs organisatoriske repræsentant, da den landsdækkende ungdomsturnering Dormy Elite Tour lagde vejen forbi Kirsebærholmen i Dragerup.

Og han var en glad mand, da han efter turneringen kunne gøre boet op.

- Det har vejrmæssigt været de to bedste dage meget længe, og banen var skarp og stod fint. Det var en god golfoplevelse, og det var imponerende, hvad de unge spillere kan, sagde Mogens Holst, der er virksomhedsejer og bor i Holbæk.

Mogens Holst har i to perioder over 13 år været turneringsleder for Dansk Golf Union med virke på baner i hele Danmark. I weekenden stod han sammen med DGU's repræsentant med ansvaret for den praktiske afvikling af eliteturneringen, hvor han også glædede sig over, at en af spillerne i første runde lavede et hole in one.

- Normalt får man en flaske spiritus som præmie, men han er kun 16 år, så han fik en buket blomster og en vase. Om han også får en gave fra DGU, ved jeg ikke, fortæller Mogens Holst.

Han har gennem årene mødt og sludret med mange af de danske spillere, som nu er med på øverste hylde ude i Europa.

Den nu tidligere Holbæk- spiller og landsholds-aktuelle Jens Kristian Thysted var også med i søndagens finalerunde, hvor han efter en god start dumpede ned på en for ham lidt skuffende syvendeplads i to under par. Til gengæld var gensynglæden ikke til at tage fejl af, da han hilste på Mogens Holst på vej mod hul ni. Thysted var i hvert fald ikke et øjeblik i tvivl om, at Holst skulle med på billedet.

Helt suveræn vinder af weekendens ungdomsturnering blev Noah Phan fra Stensballegaard Golf med et samlet slagforbrug på 12 under par.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?