17. september 2021
Benedicte Sillassen forlader Holbæk.
Benedicte Sillassen forlader Holbæk.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæks stjernefrø tager til Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæks stjernefrø tager til Greve
Lokalsport Nordvestnyt - 30. juli 2021 kl. 15:11
Af Christian Dahl

Den 16-årige badminton­spiller Benedicte Sillassen forlader Holbæk inden den kommende sæson.

Hun vandt for nylig DM-sølv for U17-spillere sammen med Hillerøds Karmann, som vandt guld i single. Ved samme mesterskab blev Benedicte Sillassen slået ud af singleturneringen i kvartfinalen Mie Andersson fra Skovshoved. Og det er netop i Skovshoved, Benedicte Sillassen fortsætter karrieren.

Hun er udråbt som et af Danmarks største talenter i damesingle i mange år, og hun var som 16-årig med til at vinde EM-guld for U19-hold sidste år.

Holbæks formand Ole Colberg er godt klar over, at Benedicte Sillassen er for god til altid at spille i 2. division for Holbæk. Men han havde håbet, at gymnasieeleven fra Stenhus ville være blevet et år mere.

- Det er fint, at vi kan hjælpe Benedicte videre. Nu må vi se, hvor langt det rækker, siger Ole Colberg.

Mens han havde forventet at miste Benedicte Sillassen på et tidspunkt, er han mere overrasket over, at Marcus Kruse Pedersen forlader klubben. Han tager til Greve, der er ved at samle et nyt ligahold sammen.

Til gengæld får Holbæk en ny udenlandsk spiller ind, da den 18-årige israeler Heli Nayman i næste sæson spiller for Holbæk i 2. division.

- Hun har været i Danmark før og været på Peter Gades akademi og spillet i 2. division for Gentofte. Hun skal gå på Centre of Excellence og vil lige så gerne spille for os, fortæller Ole Colberg.

Ellers ser Holbæks trup ud som sidste sæson, hvor holdet lå nummer fire ud af otte hold i 2. division, da turneringen coronanedlukkede efter fire runder.

Efter Holtes holdtrækning var der ellers en ledig plads i 1. division, som Holbæk er blevet tilbudt. Men Ole Colberg fortæller, at klubben har sagt nej tak, da man ikke har holdet itl det.

- Jeg vil hellere have en klub, der fungerer, end en klub, hvor vi bruger alle pengene på lige akkurat at redde røven på førsteholdet, siger Ole Colberg.

Synes du, at kommunen er der for dig?