5. december 2020
Cheftræner Lars Feist og Holbæk-spillerne er bevidste om den lidt stramme situation i bunden af 2. divison vest, men ikke ramt på selvtilliden før lørdagens opgør mod Frem.
Cheftræner Lars Feist og Holbæk-spillerne er bevidste om den lidt stramme situation i bunden af 2. divison vest, men ikke ramt på selvtilliden før lørdagens opgør mod Frem.
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæks spillere er bevidste - ikke ramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæks spillere er bevidste - ikke ramt
Lokalsport Nordvestnyt - 13. november 2020 kl. 13:50
Af Anders Vestergaard

Den hedeste drøm er en plads blandt de seks bedste, næstbedste scenarie er at slutte blandt de 10 øverste, men lige nu ligger Holbæk på en lidet attraktiv nedrykningsplads blandt de nederste fire hold i 2. division vest.

arrow Læs også: Skarpheden mangler

Det kan give panderynker og bekymringer, men det er en sportslig situation, der tilsyneladende ikke påvirker spillere eller træner negativt i Holbæk-lejren før udekampen mod ubesejrede Frem lørdag eftermiddag.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg ikke, det påvirker os. Vi er bevidste om situationen, men vi er ikke ramt på selvtilliden. Det var skidt i de fire første kampe, men siden har vi fået styr på det. Og vi føler selv, vi har præsteret og spillet godt i de seneste kampe, bare uden at få noget ud af det. Der er tre tætte kampe, vi skulle have vundet. Så havde situationen været en anden og sjovere. Men vinder vi lørdag, har vi godt fat igen, og taber vi, er vi jo ikke sat af, så vi er fortrøstningsfulde, siger Holbæks cheftræner Lars Feist før sæsonens næstsidte kamp på udebane mod Frem.

Feist konstaterer, at Frem, med den tidligere Holbæk-spiller Emil Bjørn i staben, er ubesejret med fem sejre og fem uafgjorte i de 10 kampe.

- Det var skidt i de fire første kampe, men siden har vi fået styr på det. Og vi føler selv, vi har præsteret og spillet godt i de seneste kampe, bare uden at få noget ud af det.


Lars Feist

I seneste runde sad Valby-klubben over, da skærpede corona-restriktioner blokerede for topopgøret mod nordjyske Jammerbugts tophold. Og det er Holbæks cheftræner ikke utilfreds med.

- Så kan man da håbe, at vi bliver de første til at slå Frem, smiler Lars Feist, der kender lørdagens modstander som et solidt hold med et par giftige angribere i Tonni Adamsen og Paul Ngongo - og så den boldsikre midtbanespiller Jacob Pind, som træneren kender godt fra sin tid i HB Køge.

Hos Holbæk er Jeppe Illum ude med karantæne, udløst af en advarsel i seneste rundes nederlag i Middelfart. Men til gengæld vender Holbæk-anfører Ferdinand Bangsgaard tilbage efter sin korte tur i samme straffeboks. I Holbæk-forsvaret er Tristan Hall lidt tvivlsom på grund af en øm ankel, men han testes kort før kampstart.

arrow Operationen lykkedes men patienten døde
14. november 2020 kl. 16:42 Opdateret: kl. 16:42
arrow Emil Bjørn er klar til kammeraterne
14. november 2020 kl. 06:11 Opdateret: kl. 14:03
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?