2. juli 2020
Julie Højerslev vandt trods håndledsproblemer både sin kamp i førstesinglen og i første damedouble sammen med Amalie Feldskou.Foto: Per Christensen
Julie Højerslev vandt trods håndledsproblemer både sin kamp i førstesinglen og i første damedouble sammen med Amalie Feldskou.Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæks oprykkere tabte til nedrykker fra elitedivisionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæks oprykkere tabte til nedrykker fra elitedivisionen
Lokalsport Nordvestnyt - 23. juni 2020 kl. 13:22
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Tennis & Padel Klub mænd i holdturneringens 1. division har fået kærligheden at føle efter oprykningen til landets næstbedste række udendørs.

I debutkampen for godt og vel en uge siden blev holbækkerne slået med 4-2 på udebane af Birkerød, og i weekenden fik holdet ikke meget at skulle have sagt på udebane mod Virum-Sorgenfri, der vandt med overbevisende 5-1.

Lørdagens hjemmehold på Boelsvej i Virum er nedrykker fra landets bedste række i Elitedivisionen og har vundet begge holdkampe op til sommerferien.

Lørdag var det kun Holbæks spillende cheftræner Mik Ledvonova, der kunne hamle op med sin modstander i første herresingle, som holbækkeren vandt efter matchtiebreak. Ledvonova vandt første sæt med 4-6, men tabte andet sæt med 6-3, inden den rutinerede holbækker vandt den nævnte matchtiebreak med 2-10.

Mik Ledvonova spillede sammen med Oliver Frederiksen i første herredouble, men Holbæk-konstellationen tabte i to sæt. Det samme gjorde Henrik Kirkeskov Nielsen og Christian Lindeborgh i anden herredouble.

Også i de tre øvrige singler blev det til nederlag i to sæt.

I forhold til den første kamp mod Birkerød var Mohammad-Reza Sadeghi Gavanchi og Marcus August Christiansen ikke med.

- Kampen var lidt tættere, end man umiddelbart kan se ud fra tallene, men det er nok rækkens to bedste hold, vi har mødt i de to første kampe. Så det er svært at sige noget om vores muligheder endnu. Det må vente til efter sommerferien, siger Holbæks klubchef Carsten Højerslev.

Næste runde for Holbæks oprykkere er i starten af august, hvor Øresund Tennis tager imod i Humlebæk.

Kvinderne vandt igen

Holbæks kvinder spiller igen i denne sæson i 2. division, og de er kommet noget bedre fra land end deres mandlige kolleger.

I sæsondebuten blev vandt holbækkerne rimeligt sikkert på hjemmebane i Holbæk Sportsby over NTK Amager med 5-1, og i lørdags blev det igen til en sejr, da Brøndby Strand samme sted blev slået med mere beskedne 4-2.

Julie Højerslev og Amalie Feldskou vandt deres kampe i henholdsvis første- og anden damesingle, og sammen tog de sig også af sejren i to sæt i første damedouble.

Den fjerde sejr stod Maibritt Vesti for i tredjesinglen. Til gengæld måtte hun sammen med Silje Virenfeldt se sig slået i to sæt i anden damedouble.

I fjerdesinglen tabte Yelly Rosa Damborg ligeledes i to sæt.

- Det var nok en slags transportsejr over et af de hold, vi bør slå. Efter sommerferien bliver det nok Kløvermarken, der bliver vores hårdeste konkurrent i toppen, siger klubchef Højerslev.

Holbæks kvinder møder efter sommerpausen - igen på hjemmebane - KFUM, som fik deres hjemmekamp mod Rødovre i lørdags aflyst på grund af voldsom regn.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?