20. september 2021
Jens Kristian Thysted fyldte 18 år lørdag og var dagen efter med til at genvinde det danske  holdmesterskab for sin klub Smørum.
gallery icon

Se billedserie

Jens Kristian Thysted fyldte 18 år lørdag og var dagen efter med til at genvinde det danske holdmesterskab for sin klub Smørum.
Foto: JESPER VINZENTS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbækker vandt DM med Smørum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbækker vandt DM med Smørum
Lokalsport Nordvestnyt - 14. september 2021 kl. 12:33
Af Anders Vestergaard

Modstanderne fra Silkeborg Ry var ellers på sikker vinderkurs og førte efter de tre foursomes, men med en sejr i sin single, var holbækkeren Jens Kristian Thysted, der fyldte 18 år dagen før, med til at spille sit hold tilbage i finaledramaet, som oven i købet endte med at Smørum for andet år i træk blev dansk mester for hold.

Jens Kristian Thysted vandt alle sine kampe i finaleweekenden og var sammen med Mads Laage eneste fra Smørum med fuldt udbytte.

De jyske modstandere i søndagens finale på neutral bane hos Falster Golf Klub førte med 4-2 efter de tre four­somes, men med sejre til Mads Laage, Jens Kristian Thysted og Victor Østerby i matchens tre første af de seks singler, kom Smørum tilbage i opgøret med en føring på 8-4.

Helsingørs kvinder vandt
Silkeborg Ry's tidligere Europa Tour-vinder Morten Ørum Madsen vandt så sin single med én up, og da jydernes Oliver Hundebøll slog vennen og kollegaen på Challenge Tour, Smørums Marcus Helligkilde, var intet afgjort, da den afgørende singlematch nåede den velbesøgte 18. green. Her var Smørums Frederik Severin Tøttenborg marginalt bedst og vandt med én up over Jonas Vestergaard Thybo og sikrede dermed mesterskabet for andet år i træk.

Sidste sæsons sølvvinder fra Søllerød blev nummer tre efter sejr i bronzekampen over Gyttgård.

Hos kvinderne genvandt Helsingør mesterskabet med en sejr over de nordsjællandske kolleger fra Hillerød.

Synes du, at kommunen er der for dig?