30. maj 2020
Kristina Søgaard Jensen var en træfsikker afslutter og blev med 11 mål topscorer, da Holbæk/Jernløse slog Rødovre. Foto: Mie Neel
Kristina Søgaard Jensen var en træfsikker afslutter og blev med 11 mål topscorer, da Holbæk/Jernløse slog Rødovre. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk/Jernløse slog Rødovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk/Jernløse slog Rødovre
Lokalsport Nordvestnyt - 03. november 2019 kl. 14:14
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods udfordringer med skader og andet fravær i truppen, stod Holbæk/Jernløses håndboldkvinder i 3. division tæt sammen søndag eftermiddag og vandt kampen om fjerdepladsen med en sikker sejr på 27-22 over Rødovres andethold i Holbæk Sportsby.

De to hold var meget jævnbyrdige i første halvleg med en kneben føring til Holbæk/Jernløses hjemmehold, der førte med to mål midtvejs.

Men i de sidste 10 minutter før pausen kom Rødovre godt tilbage og var foran et par gange, inden hjemmeholdet på den ene halvdel af gulvet i sportsbyens multihal svarede igen og slutteligt kom foran med pausestillingen 14-13, da en af kampens profiler, Christa la Cour satte sig igennem.

Men det var holdfællesskabets Kristina Søgaard Jensen, der for alvor gjorde indtryk - og ondt på Rødovre- i anden halvleg, hvor hjemmeholdet reelt afgjorde kampen, da topscoreren med 11 mål, bragte sit hold foran med 23-16 godt 10 minutter før tid.

Søgaard Jensen satte gang i hjemmeholdet med anden halvlegs tre første mål og hørte sammen med Christa la Cour til de stærkeste afsluttere på et hjemmehold, der især efter pausen fik lukket godt af i forsvaret foran en generelt velspillende keeper Charlotte Kjærside.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?