15. november 2019
Kristina Søgaard Jensen var en træfsikker afslutter og blev med 11 mål topscorer, da Holbæk/Jernløse slog Rødovre. Foto: Mie Neel
Kristina Søgaard Jensen var en træfsikker afslutter og blev med 11 mål topscorer, da Holbæk/Jernløse slog Rødovre. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk/Jernløse slog Rødovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk/Jernløse slog Rødovre
Lokalsport Nordvestnyt - 03. november 2019 kl. 14:14
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods udfordringer med skader og andet fravær i truppen, stod Holbæk/Jernløses håndboldkvinder i 3. division tæt sammen søndag eftermiddag og vandt kampen om fjerdepladsen med en sikker sejr på 27-22 over Rødovres andethold i Holbæk Sportsby.

De to hold var meget jævnbyrdige i første halvleg med en kneben føring til Holbæk/Jernløses hjemmehold, der førte med to mål midtvejs.

Men i de sidste 10 minutter før pausen kom Rødovre godt tilbage og var foran et par gange, inden hjemmeholdet på den ene halvdel af gulvet i sportsbyens multihal svarede igen og slutteligt kom foran med pausestillingen 14-13, da en af kampens profiler, Christa la Cour satte sig igennem.

Men det var holdfællesskabets Kristina Søgaard Jensen, der for alvor gjorde indtryk - og ondt på Rødovre- i anden halvleg, hvor hjemmeholdet reelt afgjorde kampen, da topscoreren med 11 mål, bragte sit hold foran med 23-16 godt 10 minutter før tid.

Søgaard Jensen satte gang i hjemmeholdet med anden halvlegs tre første mål og hørte sammen med Christa la Cour til de stærkeste afsluttere på et hjemmehold, der især efter pausen fik lukket godt af i forsvaret foran en generelt velspillende keeper Charlotte Kjærside.