14. juni 2021
Mikkel Jensen spillede en fremragende første halvleg. Men hans indsats blev betydningsløs, da Jammerbugt i anden halvleg nærmest fik foræret to mål.
Mikkel Jensen spillede en fremragende første halvleg. Men hans indsats blev betydningsløs, da Jammerbugt i anden halvleg nærmest fik foræret to mål.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk viste både sit top- og bundniveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Holbæk viste både sit top- og bundniveau
Lokalsport Nordvestnyt - 06. juni 2021 kl. 15:52
Af Christian Dahl

Der blev ikke sagt meget af Holbæks spillere efter nederlaget til Jammerbugt, som betyder nedrykning til danmarksserien.

arrow Læs også: Tidligere formand: Balladen kostede nedrykning

Til gengæld blev der sparket til døre og bander, mens spillerne med hængede hovede rog blikket ned i jorden gik til omklædning.

Med Næsbys sejr over Thisted kunne Holbæk reelt ikke selv gøre noget lørdag. Men ærgelsen over både at have smidt en føring mod topholdet og at være rykket ned var tydelig. Også selv om det ikke er i nederlaget til Jammerbugt, som kun har tabt to ud af 26 kampe i sæsonen, man skal finde årsagen til nedrykningen.

Holbæks skadede spillere sad under kampen og snakkede om, at de fire point holdet smed på Fyn.

Her tænker de på udekampene mod Næsby og Dalum, som begge endte 2-2, efter Holbæk havde været foran 2-0. I begge kampe udlignede hjemmeholdet i tre minutters overtid.

Sejre i de to kampe havde været nok til at sikre Holbæk en ny sæson som divisionshold. Og spillerne lagde ikke skjul på, at de ser Holbæk som et mere kvalificeret 2. divisionshold, end flere af sæsonens modstander.

Bedømt ud fra første halvleg havde de ret. Men kampen mod Jammerbugt illustrer meget godt Holbæks samlede sæson - og store problem.

- Kampen er sådan set hele sæsonen kogt ned til 90 minutter. Fra sidste sommer til nu har der været perioder med superhøjt niveau, og tingene er lykkedes på meget højt niveau. Men de fejl, der er lavet, er ikke fejl, der hører til i 2. division. Der har været ting over niveau, og der har været ting under niveau. Det var ikke kampen i dag, der gør, at vi rykker ned, men kampen beskriver sæsonen meget fint. Jeg synes ikke, vi spiller dårligt, dårligt i anden halvleg. Men der sker nogle fejl. Og der sker fejl i 2. division. Der sker også fejl i Superligaen, men det er nogle andre fejl, end man ser i 2. division. Men de fejl, man kan lave i 2. division, er ikke at spille modstanderne fri til store chancer. Der er højt niveau i denne her gruppe spillere, men vi falder langt ned, når vi har udfald, siger Holbæks vikarierende træner Klaes Egel Rasmussen.

Træneren er til gengæld meget tilfreds med første halvleg.

- Jammerbugt sparer to normale startere og har en i karantæne, men vi kører nummer et ud af banen i første halvleg, siger Klaes Egel Rasmussen.

Han forberedte i pausen sine spillere på, at Jammerbugt nok ville komme med et andet udtryk i anden halvleg. De skiftede dog først deres to norale startere ind, efter de havde scoret til 1-2.

- Det eneste, de gør, er at bytte rundt på to midtstoppere, så den ene kommer op foran. Så snupper han bolden og klapper den op i hjørnet, siger Klaes Egel Rasmussen.

Holbæks forsvar var bestemt ikke uden skyld i målet, som kom efter et boldtab midt på egen banehalvdel. Og derfra fik Holbæk problemer emd at nå første halvlegs højder.

- Vi stresser lidt, fordi vi skal jagte et resultat. Vi tager måske nogle chancer, som ikke er rigtige chancer. Under pres vælger vi nogle løsninger, som ikke er hensigtsmæssige, siger Klaes Egel Rasmussen.

arrow Stokholm stopper som formand i Holbæk
10. juni 2021 kl. 08:56 Opdateret: kl. 10:16
arrow Bestyrelse har fået ekstra travlt
09. juni 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 11:48
arrow Sportschef stopper - og hjælper
09. juni 2021 kl. 11:41 Opdateret: kl. 11:41
Hvor langt tror du Danmark når ved EM