16. oktober 2021
Der var trængsel foran Holbæk mål i det meste af kampen mod Ørslev onsdag aften. Foto: Anders Vestergaard
Der var trængsel foran Holbæk mål i det meste af kampen mod Ørslev onsdag aften. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk udspillet efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk udspillet efter pausen
Lokalsport Nordvestnyt - 06. oktober 2021 kl. 21:45
Af Anders Vestergaard

Fodbold: Holbæks bundhold i serie 1 tabte onsdag aften på hjemmebane til et klogt og effektivt Ørslev-mandskab.

De spillede såmænd ganske pænt fodbold mellem felterne, men over for et meget effektivt og klogt spillende Ørslev-hold, havde Holbæks sammenbragte flok i fodboldens serie 1 næsten bogstaveligt ikke en chance i onsdag aftens opgør på en af kunstgræs-banerne i Holbæk Sportsby.

Ørslev vandt kampen med 0-5, og gæsterne fra Vordingborg-kanten havde chancer til en endnu større sejr over for et Holbæk-mandskab, der især efter pausen blev mere eller mindre udspillet.

Mens Ørslev med sejren ligger lunt midt i tabellen efter ni kampe, hænger holbækkerne fast i bunden som næstsidst med blot fire point.

Holbæk fik en noget forkølet start, da Ørslevs Mads Schöndorff scorede allerede efter et par minutters spil. Men dette til trods havde holbækkerne herefter deres måske nok bedste periode med fine angreb og en fin afslutning fra Lucas Jensen.

Men kort før pausen slog Ørslev til igen, da Kristoffer Rosdahl Mikkelsen satte indersiden på et indlæg og øgede til 0-2.

Og efter pausen gik der ikke lang tid før holbækkerne så småt blev lidt modløse, da Ørslevs netop indskiftede Kevin Kinsella scorede et fint mål uden chance for Holbæk-målmanden.

Herefter begyndte Ørslev-chancerne at komme som perler på en snor, og en af dem udnyttede Mads Schöndorff, der scorede til 0-4 med sin andet mål.
Og et kvarters tid før slutsignalet lukkede Kevin Kinsella kampen med sit andet mål til 0-5 efter en personlig Holbæk-fejl.

Rejser du til udlandet i år?