25. september 2020
Holbæks træner Lars Feist mener, at Holbæk kunne have vundet over Frem, hvis de havde udnyttet deres chancer.
Holbæks træner Lars Feist mener, at Holbæk kunne have vundet over Frem, hvis de havde udnyttet deres chancer.
Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-træner: Vi skal sparke vores chancer i mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-træner: Vi skal sparke vores chancer i mål
Lokalsport Nordvestnyt - 09. november 2019 kl. 18:23
Af Christian Dahl

Holbæk B&I tabte efterårets sidste kamp i 2. division med 2-0 ude til Frem. Men træner Lars Feist mener, at Holbæk sagtens kunne have fået noget med hjem fra Valby Idrætspark.

arrow Læs også: Forsvarsspiller efter nederlag: Der var ikke straffe

- Vi spiller en o.k. første halvleg. Vi skaber de største chancer, og vi skaber de første chancer. Ret beset skal vi lave to mål i første halvleg ud fra de chancer, vi har, mener Lars Feist.

Rasmus Suhr havde en stor chance i det 11. minut, og tre minutter senere var det Mikkel Jensen, der sparkede lige på keeperen på en stor chance.

Frem kom også til store chancer, men Holbæks var størst. Gilberto Macena måtte se sin afslutning reddet midt i halvlegen, hvorefter Mikkel Jensen fra en spids vinkel ikke kunne dirigere riposten i mål.

Otte minutter før pausen havde Mikkel Jensen frit skud fra fem meter efter et hjørnespark, men bolden ramte en forsvarer og gik over. Og kort før pausen missede Mads Bobjerg Larsen en afslutning midt for mål, og så gik Fem op og scorede på næste angreb.

I første minut efter pausen havde Rasmus Suhr en en mod en-situation, men han tøvede. To minutter efter havde Frem scoret til 2-0 på straffespark.

- Vi snakker i pausen om, at vi skal rette små ting i defensiven, men ellers skal vi bare blive ved, og så får vi 2-0 kørt i skærmen efter en opspilsfejl.

- 0-2 i starten af anden halvleg ødelægger vores gameplan. Vi skal sparke vores chancer i mål. Det er det. Vi har de første chancer, og vi har de største chancer. Hvis vi var kommet foran 2-0, var det blevet en helt anden kamp. Det var det samme mod Slagelse og mod HIK. Det er for meget den samme sang. Vi er ikke skarpe nok, siger Lars Feist.

arrow Billedserie: Holbæk tabte i Valby
09. november 2019 kl. 15:52 Opdateret: kl. 15:52
Har debatten om sexisme taget overhånd?