2. marts 2021
Der blev tænkt mere offensivt end defensivt i kampen mellem de to traditionsrige divisionsklubber fra Næstevde og Holbæk. Her er Holbæks Magnus Sørensen, til højre, i aktion. Foto: Simon Ydesen
Der blev tænkt mere offensivt end defensivt i kampen mellem de to traditionsrige divisionsklubber fra Næstevde og Holbæk. Her er Holbæks Magnus Sørensen, til højre, i aktion. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk til målfest i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk til målfest i Næstved
Lokalsport Nordvestnyt - 20. februar 2021 kl. 19:44
Af Anders Vestergaard

Underholdningsværdien var i top, da Næstved og Holbæk gik sammen om at holde åbent hus i de to forsvar.

Det betød nemlig, at lørdagens træningskamp på kunstgræsbanen i Næstved bød på seks mål fordelt med tre til hver.

Victor Sørensen åbnede ballet, da han bragte Holbæk foran i det sjette minut. Han udnyttede Holbæk en fejl i Næstved-forsvaret, og så gik det ellers stærkt med at få sparket bolden i kassen.

Der var tale om en åben slagudveksling, hvor der ofte blev ret store afstande mellem de to holds kæder. Det skabte en del halve eller hele omstillingssituationer, og sådan en udnyttede Næstveds nye angriber Mileta Rajovic, da han efter 23 minutter steg til vejs og pandede bolden ind til 1-1.

Der gik ikke mange minutter før Malte Sjørslev igen bragte Holbæk i front, da han bragede bolden i mål bag en prisgivet Nicklas Dannevang, der tidligere har spillet i Holbæk.

Få minutter senere bankede Næstveds tyske midtbanespiller Can Özcans på samme vis udligningen ind fra Holbæks felt, uden chance for Holbæk-keeper Mikkel Kvist.

Næstveds større bredde i truppen blev stille og roligt synlig i anden halvleg, hvor hjemmeholdet var i teten. Det kunne end ikke et rødt kort til Ahmed Hassan ændre på. Derfor var det også helt i tråd med spillet udvikling, da Lasse Nielsen bragte Næstved på sejrskurs med et hovedstødsmål efter 63 minutter.

Det lignede en træningssejr til de grønne fra Næstved, men Holbæks tidligere Næstved-spiller Jeppe Illum fik udlignet til 3-3 på et straffespark ikke længe efter.

- Det var en kamp, hvor begge hold ikke gik på kompromis med sin egen taktik, og det gav en meget åben forestilling, sagde Jeppe Illum, der var glad for, at Holbæk fik nettet tre gange.

- Vi har slidt lidt med at score mål i nogle af de tidligere træningskampe, fordi vi ganske enkelt brænder for mange chancer. I dag var vi mere effektive, selv om vi havde mulighed for at vinde til sidst, lød det fra Illum.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?