16. oktober 2021
Jeppe Lund (th) var tæt på at forhindre Køges første scoring.
Jeppe Lund (th) var tæt på at forhindre Køges første scoring.
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk tabte til tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk tabte til tophold
Lokalsport Nordvestnyt - 22. september 2021 kl. 21:09
Af Christian Dahl

Holbæks unge serie 1-hold skulle onsdag forsøge for første gang i sæsonen at få point to kampe i træk.

Men modstanderen på kunstgræsset ved Holbæk Sportsby var topholdet Køge. Og det viste sig at være for stor en mundfuld for de unge spillere.

Kampen endte 0-4, og dermed smutter Køge op på rækkens førsteplads, mens Holbæk stadig er nummer 12.

Men cifrene lyver en smule, for Holbæk var ganske godt med i spillet, og i den første halve time var Holbæk faktisk bedst.

De var dog heldige med ikke at komme bagud i det 11. minut, da Køges Christian Kjelstrup Larsen helt fri foran mål skød forbi. Men på det efterfølgende angreb løb Holbæks Jonas Krøll Stenbæk fra forsvaret i højre side og sendte bolden ind til en helt fri Jonathan Ravn Eriksen foran mål. Keeperen var væk, men afslutningen sad lige på en forsvarsspiller.

Holbæk havde gode opspil, pressede godt og erobrede bolden højt i starten af kampen. Men generelt kneb det med at komme til afslutninger mod det fysisk stærke og rutinerede Køge-mandskab.

Tre advarsler midt i halvlegen betød, at Holbæk fik 10 minutter i overtal, men det gav bagslag, da Køge scorede til 0-1.

En dyb bold centralt gav næsten en friløber, men Jeppe Lund fik presset angriberen hårdt, og målmand Nikolaj Korsbæk fik afværget. Desværre for Holbæk endte bolden hos Thomas Lima Kling, der kunne score i tomt mål i det 29. minut.

Det fik kampen til at tippe til Køges fordel, og tre minutter senere ramte de stolpen fra 40 meter, da keeperen blev fanget på mellemhånd.

Syv minutter før pausen måtte Nikolaj Korsbæk op med en dobbeltredning, men minutter efter kunne han intet stille op, da Thomas Kulager headede en tværbold utageligt i nettet.

Anden halvleg blev mere lige. Holbæk kom igen bedre med i spillet, men havde svært ved at skabe store chancer. Omvendt viste Køge flere gange tænder.

I det 72. minut var det igen en dyb bold mellem midterforsvarerne, som splittede Holbæk. Rasmus Heileskov Nielsen fik en friløber, og selv om Nikolaj Korsbæk reddede i første omgang, kunne han og Noah Kristensen ikke forhindre Rasmus Heileskov Nielsen i at score efterfølgende.

I kampens allersidste sekunder blev det 0-4 på hovedstød efter hjørnespark ved Tobias Ljungstrøm.

Rejser du til udlandet i år?