1. august 2021
Nicolina Comerzan (tv) og Maibritt Vesti (th) var begge med, da Holbæk tabte 6-0 til topholdet Greve, der endnu ikke har afgivet sæt i denne sæson.
Nicolina Comerzan (tv) og Maibritt Vesti (th) var begge med, da Holbæk tabte 6-0 til topholdet Greve, der endnu ikke har afgivet sæt i denne sæson.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk tabte klart til topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk tabte klart til topholdet
Lokalsport Nordvestnyt - 22. juni 2021 kl. 18:00
Af Christian Dahl

Holbæk kunne ikke hamle op med topholdet Greve, da de i weekenden mødtes i kvindernes 2. division øst i tennis.

Greve havde inden kampen ikke afgivet e eneste sæt i de to første divisionsrunder, og det blev der ikke ændret på i lørdagens kamp.

Holbæk kom ellers selv med to sejre i to kampe efter at have slået Ølstykke 5-1 og vundet uden kamp over Sorø. Men lørdag endte det med nederlag på 0-6.

Holbæks kvinder måtte lide den tort, at de i fire sæt ikke fik et eneste point. Værst gik det for Yelly Rosa Damborg i tredjesinglen. Hun tabte 6-0, 6-0 til Oline Skovgaard.

Nicolina Comerzan tabte også første sæt i førstesinglen 6-0 til Emilie K. S. Hansen, men spillede så et helt lige andet sæt, som Greve-spilleren vandt 7-5.

Hun var til gengæld tæt på dobbelt æg i førstedoublen, hvor hun sammen med Maibritt Vesti tabte 6-1, 6-0 til Emilie K. S. Hansen og Gabriela Mincheva Hansen.

Majbritt Vesti var tættest på at vinde et sæt, da hun i andensinglen tabte andet sæt efter tiebreak.

Holbæk er stadig med i kampen om andenpladsen. I første runde efter sommerferien møder Holbæk ude Haslev, der kun har fået point for sejren uden kamp over Sorø og ellers tabt begge sine kampe 0-6.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?